Egy anya figyelmezteti a többi szülőt egy játszótéri őrület miatt, ami majdnem a fia életébe került.

Megosztás

- Hirdetés -

A gyerekek természetüknél fogva nagyon kíváncsiak és felelősségtudatuk hiányában mindent szeretnének kipróbálni. Nos, tény és való, hogy mi is ilyenek voltunk gyerekként. Minden hülyeséget kipróbáltunk. A szülőknek azonban ezt a kíváncsiságot valamilyen formában kordában kell tartaniuk. Meg kell tanítaniuk a gyerekeket arra, hogy képesek legyenek megfelelő döntéseket hozni akkor is, ha anya és apa nincsen a közelben.

kep 2021 10 21 073528 Egy anya figyelmezteti a többi szülőt egy játszótéri őrület miatt, ami majdnem a fia életébe került.

Egy Tyler Broome nevű 11 éves kisfiú szörnyű sérüléseket szenvedett, miután kipróbálta a „halál körhintája” nevű YouTube-őrületet. Szülei megosztották a történetét, hogy figyelmeztessenek más anyukákat arra, hogy a gyermekeiket megóvhassák az ilyen veszélyes mutatványoktól.

kep 2021 10 21 073427 Egy anya figyelmezteti a többi szülőt egy játszótéri őrület miatt, ami majdnem a fia életébe került.

Nyilvánvalóan Tyler azért vett részt a játékban, mert meg akarta mutatni a barátainak, hogy rettenthetetlen, de a végül eszméletlenül esett össze és számolhat egy esetleges agy- és látáskárosodással.

- Hirdetés -
kep 2021 10 21 073438 Egy anya figyelmezteti a többi szülőt egy játszótéri őrület miatt, ami majdnem a fia életébe került.

A Tyler által elszenvedett sérülések a vadászpilótáknál vagy űrhajósoknál fordulhat elő, akik extrém gravitációs gyorsulásnak vannak kitéve.

A játék lényege, hogy egy korhintát egy motorkerékpár hátsó kerekével hajtanak meg. Elsőre viccesnek és izgalmasnak tűnik, de rettentő veszélyes.

kep 2021 10 21 073517 Egy anya figyelmezteti a többi szülőt egy játszótéri őrület miatt, ami majdnem a fia életébe került.

Amikor Tylert kórházba szállították, még az orvosok is ledöbbentek az állapotán. Azt mondták, hogy ilyet még soha nem látnak és más kórházakkal kell konzultálniuk, mielőtt megkezdik kezelni a sérüléseit.

- Hirdetés -
kep 2021 10 21 073406 Egy anya figyelmezteti a többi szülőt egy játszótéri őrület miatt, ami majdnem a fia életébe került.

A sérülései olyan súlyosak voltak, hogy rá sem lehetett ismerni. Az orvosok még soha nem láttak ilyet ezért orvosi jelentést fognak készíteni róla. A feje teljesen feldagadt, az erei kipattantak, a szemei pedig felduzzadtak. Látása homályos és nem emlékszik semmire.

kep 2021 10 21 073333 Egy anya figyelmezteti a többi szülőt egy játszótéri őrület miatt, ami majdnem a fia életébe került.

Bízunk benne, hogy a fiú felépül és ez jó lecke volt a számára, hogy legközelebb kétszer is meggondolja, milyen veszélyes játékokban vesz részt.

kep 2021 10 21 073417 Egy anya figyelmezteti a többi szülőt egy játszótéri őrület miatt, ami majdnem a fia életébe került.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!