Egy év börtönt is kaphat az énekesnő, aki a színpadon arcon vizelt egy rajongót a koncert közben. Videón rögzítették a történteket.

- Hirdetés -

A Brass Against nevű zenekar a történtek után bocsánatot kért a közönségtől. Azt mondták, eredetileg ez nem volt a show része. Az énekesnő, Sophia Urista egy kissé elragadtatta magát.

A zavarba ejtő események nem rég történtek meg a Daytona Beach-i, Welcome to Rockville fesztiválon. Sophia a műsor közben látványosan megivott egy üveg vizet, és mondta is a közönségnek, hogy lehet a színpadon kell majd könnyítenie magán.

Brass Against Sophia lead singer peed on a fan 5 1536x689 1 Egy év börtönt is kaphat az énekesnő, aki a színpadon arcon vizelt egy rajongót a koncert közben. Videón rögzítették a történteket.

Az énekesnő az egyik dal éneklése közben odalépett a színpadon fekvő rajongóhoz és fölé állt. Lehúzta a nadrágját és rápisilt a férfi arcára.
Miután a nő végzett, arrébb ment felhúzni a gatyáját. Miközben a férfi állt fel, a földről a „maradékot” elkezdte a közönségre locsolni. Sophia ekkor jelezte a biztonságiaknak, hogy vigyék le a férfit a színpadról.

A videó a YouTube felületen elérhető:

- Hirdetés -

Másnap a zenekar elnézést kért, biztosítottak mindenkit, hogy többet ilyen nem fordul elő. Nem lett itt vége a történetnek. Több videó is napvilágot látott a rendezvény után, amik jelenleg is megtekinthetők YouTube-on. Sophiat feljelentették és a komoly pénzbüntetés mellett akár egy év börtönbüntetésre is számíthat.
A fesztivál szervezői is elmondták, hogy nem tartják elfogadhatónak ezt a viselkedést és már beszéltek a zenekarral.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!