Egy férfi, aki a koronavírusos segélyalapból vett magának luxus kategóriás termékeket

- Hirdetés -

A koronavírus miatt rengeteg ember veszítette el a munkáját és maradt pénzforrás nélkül. Annak érdekében, hogy a családok kihúzzák ezt az időszakot segélyt kellett felvenniük, hogy legalább ételt tudjanak maguknak venni. Több még életben maradt cég próbált felvenni koronavírus-segélyalapot, hogy a megmaradt munkásainak fizetést tudjanak adni. Viszont megint bebizonyosodott, hogy egyesek nem foglalkoznak a jó üggyel, csak és kizárólag magukkal törődnek.

A rendőrség nemrég arról számolt be, hogy egy houstoni férfi nagy valószínűséggel a koronavírus-segélyalapból ellopott egy tetemes összeget, amit saját célra használt fel. A Business Insider információi szerint a III. Lee Price névre hallgató 29 éves férfi összesen, 470 millió forintnak megfelelő dollárt akasztott le az alapról.

A Paycheck Protection program összesen 670 milliárd dollárral rendelkezett, amit azzal a céllal hoztak létre, hogy a járvány miatt létrejött gazdasági nehézségeket okosan tudják kezelni, és a munkásoknak tudjanak fizetést biztosítani.

- Hirdetés -

Két cég nevében is beadta pénzelvonás kérelmét, az egyiket a 713 Construction a másikat pedig a Price Enterprises Holdings nevében. Kérelmét azzal indokolta, hogy egy tetemes mennyiségű bérszámfejtési költséget kell megoldaniuk, így nem maradt más lehetőségük, mint az alaphoz nyúlni. Viszont a csavar az egészben, hogy a cégeknek nem volt alkalmazottjuk, így nem is tudtak volna senkinek bérszámfejteni. Ennek ellenére a férfi kamu neveket és adatokat adott meg, hogy hozzájusson a pénzhez, viszont hamar kiderült, hogy valami sántít a sztoriban. Kiderült ugyanis, hogy a 713 Construction nevű vég vezetője áprilisban távozott az élők sorából, és a kérelmet májusban adták le.

A férfi viszont sikeresen hozzájutott, a fent említett 470 millió forintnak megfelelő dollárhoz, amiből saját vágyait elégítette ki. Vásárolt magának egy Lamborghini Urust, egy 2020-ban piacra dobott Ford F-350-es pickupot, Rolex órát és egy házat is. Ha ez mind nem lenne elég a maradék pénzt elszórakozta, például több sztriptíz bárban is járt.

Ha hiszed ha nem, nemcsak Lee fejében fordult meg, hogy pénzt lopjon, hanem egy másik férfi fejében is, akit viszont Miamiban kapcsolt le a rendőrség. Ő egy hasonló alapból 1,1 milliárd forintnak megfelelő dollárt akasztott le, amiből kevesebb dolgot vett, mint Lee, de azok jóval drágábbak voltak. Ő is egy Lamborghini mellett tette le voksát, csak ő egy Huracan mellett, s ezen kívül méregdrága ruhákat és ékszereket vett a maradék pénzből.

- Hirdetés -

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!