Egy kétkilós súlyzó szorult a férfi végbelébe – Még olvasni is szörnyű volt, hogy hogyan távolították el

- Hirdetés -

Bármennyire is hihetetlennek tűnik, az eset egy 54 éves férfivel történt meg, csak két nap elteltével fordult orvoshoz, amikor már biztos volt abban, hogy saját maga nem tudja kihúzni a fém súlyzót.

A középkorú férfi Brazíliában él és hányingerre illetve alhasi fájdalmakra panaszkodott amikor beszállították az egyik helyi kórházba. A röntgen felvétel láttán teljesen ledöbbentek az orvosok.

súlyzó

Alapos vizsgálatokat végeztek végbél tájékon az orvosok, de nem jártak sikerrel, nem találták meg, hogy mi okozhatta a fájdalmat. Azonnal elrendeltek egy hasi röntgent, hátha azzal ki tudják deríteni, hogy mi okozza a tüneteket. A férfi először heves tiltakozásba kezdett a vizsgálat hallatán. Végül sikerült elvégezni a vizsgálatot, amin egyértelműen látszódott, hogy a férfi végbelében egy 20 cm-es súlyzó van.

- Hirdetés -

Először sebészeti úton akarták eltávolítani a tárgyat, de végül az sikertelennek bizonyult, így kézzel kellett kiszedni. A kórház azt mondta, hogy jól sikerült a beavatkozás és a férfi fel fog épülni. Az orvosok egy neves orvosi folyóiratban nyilatkoztak az esetről. Elmondták, hogy a műtét nehézségekkel járt, de a végére sikerült megfelelően és szakszerűen eltávolítani az eszközt. A beteg három napot töltött a műtét után a kórházban.

1 s2.0 S2210261222002978 gr1 Egy kétkilós súlyzó szorult a férfi végbelébe - Még olvasni is szörnyű volt, hogy hogyan távolították el
1 s2.0 S2210261222002978 gr3 Egy kétkilós súlyzó szorult a férfi végbelébe - Még olvasni is szörnyű volt, hogy hogyan távolították el

A folyóiratban megjelent esettanulmány írója hozzátette, hogy különböző statisztikák támasztják alá, hogy a páciensek nagy része 20-40 év közötti fehér férfi, akik az öröm elérése érdekében helyeznek fel tárgyakat a végbelükbe. Általában már csak akkor fordulnak orvosi segítségért, ha reménytelennek érzik, hogy maguk megoldják a helyzetet.

Az orvosi folyóiratot ide kattintva olvashatod el.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!