Egy londoni fotós bebizonyítja, hogy a nagymama unokái iránti szeretete semmivel sem hasonlítható össze

- Hirdetés -

Életünk során megszámlálhatatlan mennyiségű fényképet készítünk mindenről. Ebbe beletartozik családunk is, hiszen megörökítjük a legnagyobb pillanatokat, a legszebbeket, a leghangulatosabbakat és néha a legszomorúbbakat is. Felnőttként már könnyes szemmel tekintjük meg ezeket a fotókat, legfőképp azért, mert néhány szerettünk akkor már sajnos nem lehet velünk, ezért csak így láthatjuk őket viszont. Emlékeinkben él, ahogy nagyszüleinknél töltöttük a nyarakat, ahogy vigyáztak ránk, ahogy mókáztunk és akkor, az volt a legjobb hely az egész világon.

Ha úgy éreztük, minden ellenünk van, akkor a nagymamánk volt az, aki megvigasztalt minket és jó kedvre derített. Sujata Setia egy londoni fotós, aki portréival bizonyítja, hogy a nagymama szeretete unokái iránt határtalan és a világ leghangulatosabb helye bizony nem Párizsban, hanem a nagyi ölében van.

1.

- Hirdetés -

2.

3.

4.

- Hirdetés -

5.

6.

7.

- Hirdetés -

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!