Egy művész 30 év elteltével, újra alkotta munkásságát, a fotók döbbenetesek lettek!

- Hirdetés -

Chris Porsz egy nagyon tehetséges fotós, aki Anglia városait és annak utcáit járva fotóz. A 70′-es – 80′-as években még Peterborough városban dolgozott. Azt mondta, hogy ezekben az években az ifjúság szemet gyönyörködtető volt és különböző kategóriájú emberekre lett figyelmes, ahogy az utcákat járta, mint például lázadók, romantikusok, kalandkeresők. Évtizedekkel később Chris úgy döntött, hogy lenyomozza azokat az embereket, akikről fényképet csinált, hogy újra alkothassa ezeket a képeket.

Vasúti csók (1980 és 2009)

1980 – Tony egy 22 éves tanár, aki Essexben tanít egy iskolában. Sally, aki 21 éves, egy helybeli önkormányzatnál tevékenykedik. Megismerkedésük után egy évvel összeházasodtak. A pár nem sejtette, hogy lefotózták őket, majd 30 év után Tony véletlenül meglátta az újságban képüket. A színes kép 2009 decemberében készült róluk. Tony és Sally tanárként tevékenykednek Lichfieldben, ami 100 km-rrel arrébb található Peterborough-tól. Két gyermekük született, Tom és Jenny.

- Hirdetés -

Ian Medler és Peter Yates (1980 és 2010)

A fekete fehér képen: Ian Medler és Peter Yates vonulnak végig az utcákon még 1980-ban. A színes képen: Peter, Ian bátyjával, Alannel sétál már 2010-ben.

- Hirdetés -

Punks on the steps (1980 és 2015)

Ha ballról jobbra nézzük a képet, akkor: John Church, Kim Guest, Gary Wymer, Mirko Obradovic, Ade Lawrence, Sean Adams és Mark Winsworth. John jelenleg festő, Ade pedig szemétszállítóként keresi a kenyerét. Garry hentesként folytatta útját. Mirko téglagyárban kapott munkát. A színes képen nincs rajta Kim és Sean, ők sajnos elhunytak.

- Hirdetés -

30 év különbséggel.

Jennifer Hall-ról először 1985-ben készült egy fotó, ahogy a piacon dolgozik egy zöldséges standnál, a második képet 30 évvel később, 2015-ben készítették róla.

A telefonra várva. (1981 és 2016)

Balról jobbra: John Morris, Paul Bernard és Andrew Pollard. A három fiú, barátok voltak, akik minden szabadidejüket együtt töltötték, bicikliztek és golyóztak a város utcáin.

Metal Mickey (1980 és 2016)

Steve Osbornt, még annak idején a 80′-as években, Metal Mickey-ként ismerték. Azért kapta ezt a becenevet, mert rendszeresen eltörte a lábát, mikor felült a motorra. Ezek miatt a balesetek miatt most, csavarok tartják össze lábát. Steve, jelenleg is sétabotokat használ, hogy tudjon közlekedni. Lincolnshire-ben él feleségével együtt. Négy gyermeke is született, ám 2012-ben az egyik fia elhunyt.

Ékszerasszisztens (1990 és 2015)

Vicki Gracey, még a 90′-es években egy ékszerboltban volt értékesítési asszisztens, a Queensgate bevásárlóközpontban. Vicki két év után otthagyta a boltot, és más munkakörben kezdett el dolgozni, például bárokban, kiskereskedelemben, fodrászatban és éttermekben is. Ma bérleti fenntarthatósági ügyekkel foglalkozik. Megházasodott és két gyermeke is született.

Nobby (1980 és 2015)

A 80′-as években Michael Ross, 10 éven keresztül nagyon rossz körülmények között élt, és ezt a helyzetet annak köszönhette, hogy porrá égett a háza. Évekkel később a rendőrség segített neki, hogy új otthonra leljen.

Kutya és Tina (1985 és 2018)

Tina Tarr és barátja, akit csak Kutyaként emlegettek, a Peterborough-i templom mellett éltek. Tina ekkor még csak 18 éves fiatal lány volt. A 90′-es években elköltöztek a városból és külön utakon folytatták tovább. Tina Dorset-ben lakik és takarítónőként dolgozik. Kutya pedig kertészként tevékenykedik Délnyugat-Walesben.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!