Egy sebesült ukrán kislány videóban üzent Putyinnak

- Hirdetés -

A horror továbbra is folytatódik az Orosz-Ukrán háború kapcsán. A brutális támadások egész Ukrajna életét megváltoztatták. Az embereknek cselekedniük kellett, nem volt idő mérlegelni. Egy éjszaka alatt össze kellett pakolniuk, amit csak tudtak. Mérlegelni kellett, hogy mi a legfontosabb. Egy életet hagytak hátra, és keltek útra a bizonytalanságba. Mindezt azért, hogy életben maradhassanak.

ukrán

Sokan menedékhelyeken próbálnak biztonságra találni. Sokan pedig barátokhoz, rokonokhoz mennek külföldre.

Rengetegen támadják az orosz vezetőt, a háború során már több száz ember vesztette életét. Az áldozatok között gyermekek is vannak. A bombázások során kórházak, iskolák és óvodák is károsodtak. Egy fiatal sebesült ukrán lány közzétett egy videót a Twitteren, amiben Putyinnak üzen.

A felvételen egy rémült, sebesült kislány látható. Teljesen meg van rémülve. Ez a szöveg hangzik el a szájából:

„Vlagyimir Putyin! Ukrán gyerekek szólnak hozzád. Vidd el a csapatokat!”

- Hirdetés -

Többek között Ochtyrka területén is összeomlott egy óvoda a robbanások következményeként. Az biztos, hogy hihetetlen bűn az, hogy ártatlan gyerekek is meghalnak. Nincsen fegyverük, képtelenek megvédeni magukat, esélyük sincs. Senki sem érdemli, hogy félelemben és rettegésben éljen.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!