Ez a nő bebizonyítja mindenkinek, hogy az ember és kutya kapcsolata a legerősebb a világon

- Hirdetés -

Az állatok szeretete fontos számunkra, sőt sokszor családtagként kezeljük őket, nem véletlenül, hisz olyanok, mint a gyerekek. Ursula Aitchison portré-sorozatot készített Hugo nevű golden retriverjével. A fotósorozaton a kedves kutyus amellett, hogy be is öltözik, utánozza gazdája cselekedetit. Hugo akkor is szívesen produkálja magát, ha egyedül van, a kamera egyenesen imádja őt. Ursula elmesélte, hogy Hugo már kiskora óta visel ruhadarabokat és olykor napszemüveget is. Ő egy igazi fotómodell.

A nő idén márciusban örökbe fogadott még egy golden retrivert, Huxleyt, aki azonnal közös nevezőre jutott Hugoval. A „kis testvér” szerepében pózol vele. Ahogy nő egyre inkább olyanok, mintha ikrek lennének.

Íme a fantasztikus és rendkívül aranyos fotók:

- Hirdetés -

És persze a Huxley örökbefogadása után készített képek:

Nyilvánvaló, hogy a hármójuk közötti kötelék elszakíthatatlan.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!