Ez a nő teljesen elborzadt a Tescoban, amikor a ruhára egy cetlit talált felragasztva. A felirat döbbenetes volt.

- Hirdetés -

A nő teljesen elborzadt, amikor meglátott egy post-it cetlit egy ruhadarabra ragasztva a Tescoban.

NINTCHDBPICT000697085244 Ez a nő teljesen elborzadt a Tescoban, amikor a ruhára egy cetlit talált felragasztva. A felirat döbbenetes volt.

A 25 éves Billie és nővére egy West Sussexben található bevásárlóközpontban sétálgattak. A ruharészlegen megpillantott Billie testvére egy piros pöttyös ruhát, ami nagyon megtetszett neki. Elkezdték válogatni a méreteket, és egyszer csak megpillantottak egy cetlit ráragasztva a felsőre.

Nem is akartak hinni a szemüknek, kiemelték az akasztóról a ruhát és látták, hogy elől és hátul is rajta van a kis figyelmeztető papírka. A cetlin az állt, hogy büdös, szagos.

@billiecait

I feel like tik tok was the place for this video 😂 #Tigerpigdance #fyp #tesco #smells

♬ original sound – Billie

A lányokból kitört a nevetés, készítettek a történtekről egy TikTok videót. Miután közzétették, több mint 35 ezres megtekintés lett rajta. Az emberek is ledöbbentek, hogy van ilyen.

- Hirdetés -
NINTCHDBPICT000697085242 Ez a nő teljesen elborzadt a Tescoban, amikor a ruhára egy cetlit talált felragasztva. A felirat döbbenetes volt.

„Febrezevel permetezték a szagokat!”

Arra a kérdésre, hogy a ruhadarab valóban büdös volt-e, a lányok nem tudtak választ adni, ugyanis nem akarták megszagolni.

De azt hozzátették a lányok, hogy egy kis illatosító tuti nem segít a helyzeten.

NINTCHDBPICT000697085194 1 Ez a nő teljesen elborzadt a Tescoban, amikor a ruhára egy cetlit talált felragasztva. A felirat döbbenetes volt.
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!