Ezek a csillagjegyek tuti biztos, hogy elválnak…

Megosztás

- Hirdetés -

Magyarországon minden harmadik házasság válással végződik. Sajnos ebben a statisztikában eléggé az élmezőnyben járunk a világ többi országával szemben. Mit mondanak a csillagok?

kep 2023 05 20 124602905 Ezek a csillagjegyek tuti biztos, hogy elválnak...

HŰTLENSÉG

A Kos és az Oroszlán nagyon egoista alkat. Folyamatosan dicsérni kell őket, különben hajlamosak kikacsingatni a kapcsolatból és máshol keresni a megerősítést.

Az Ikrek és a Nyilasok alapvetően a rövidtávú kapcsolatok hívei. Nehezen köteleződnek el. Az ő köreikben a leggyakoribb a válás.

- Hirdetés -
kep 2023 05 20 124649745 Ezek a csillagjegyek tuti biztos, hogy elválnak...

KELL A TŰZ

A Mérleg, Skorpió és az Oroszlán számára nagyon fontos az erős érzelem. Még a testi kapcsolatoknál is jelentősebb. Ha az érzelmek fakulnak, akkor máshol keresik majd azt a lángolást.

kep 2023 05 20 124619650 Ezek a csillagjegyek tuti biztos, hogy elválnak...

ARROGANCIA

A Bika, az Oroszlán és a Skorpió nagyon erős egyéniségek. Nem köntörfalazzák a véleményüket. Nem valami kompromisszumképes emberek. Ezek pedig kellenek egy hosszú, kiegyensúlyozott kapcsolatba.

LOBBANÉKONYSÁG

A Mérleg, Oroszlán és Bika impulzív személyiségek. Sokszor cselekednek meggondolatlanul. Ezt nem fogja örökké tolerálni a másik fél. Ez a 3 csillagjegy képes elhamarkodottan döntéseket hozni. Néha még magát a házasságot is megbánják.

- Hirdetés -
valas csillagjegyek Ezek a csillagjegyek tuti biztos, hogy elválnak...

IRREÁLIS ELVÁRÁSOK

A Bika nagyon komoly elvárásokkal rendelkezik, és hajlamos arra, hogy ha nem kapja azt, amit akar, akkor pikk-pakk lelécel. A Kos, Oroszlán és a Vízöntő pedig nem szereti, ha túl nagy elvárásokat támasztanak feléjük, ezért gyakran kihátrál a kapcsolatból. A Bak és a Szűz olyan magas követelményekkel áll elő házastársa felé, aminek szinte lehetetlen megfelelni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!