Feleségül ment egy „halott” babához. Nem bírta tovább titkolni az érzéseit.

- Hirdetés -

A történetünk Felicity Kadlecról szól, aki 20 évesen feleségül ment 37 éves partneréhez. De hidd el, ebben a történetben nem a korkülönbség a bizarr. Az internet teljesen felháborodott, amikor nyilvánossá váltak ezek a fotók. Szó mi szó, a csattanó az, hogy Kelly Rossi, a férj, valójában egy baba.

maxresdefault Feleségül ment egy "halott" babához. Nem bírta tovább titkolni az érzéseit.

Igazán romantikus sztori, kisgyerek szerelemként kezdődött. 13 évesen „ismerkedett” meg a tökéletessel. A kislány nagyon vonzódott a tragédiákhoz, borzalmakhoz és a zombikhoz. Édesapja gondolta, megvalósítja lánya álmát, megvásárolta neki a babát, amire annyira vágyott.

Mindenki azt gondolta, hogy a kislány majd kinövi ezt a butaságot. Ám a szörnyűségek iránti vonzalma, cseppet sem csökkent, sőt. A lány is érezte, hogy valami gond van vele. Sokáig nem merte elmondani az embereknek, hogy őrült rajongása a játékbaba iránt, már szerelemmé vált.

zombie woman 3 Feleségül ment egy "halott" babához. Nem bírta tovább titkolni az érzéseit.

Óriási törés volt Kadlecnek, mikor édesapja elhunyt. Úgy érezte, már csak Kelly Rossi, a baba maradt számára. Így hamarosan nagy bejelentést tett.

- Hirdetés -

Egy interjúban Kadlec így nyilatkozott: „Többé nem bírom magamban tartani az érzéseimet. Hihetetlen vonzalmat érzek a baba felé, ő a szerelmem. Tudom, hogy sokan nem fogadják el, de én így vagyok boldog.”

A lány annyira komolyra fordította a kapcsolatát a zombi babával, hogy össze is házasodtak. Biztos volt benne, hogy élete hátralévő részét vele szeretné eltölteni. Az esküvő a Rhode Island -i Tivertonban volt megtartva.

SEI 52224692 Feleségül ment egy "halott" babához. Nem bírta tovább titkolni az érzéseit.
NINTCHDBPICT0004684472901 e1550070092197 Feleségül ment egy "halott" babához. Nem bírta tovább titkolni az érzéseit.

A különleges szertartás fotóival, csak most büszkélkedett a hölgy. A szertartáson részt vettek a barátai, és néhány igazán rémisztő játékbaba. Jegygyűrűt cseréltek, és örök hűséget fogadtak egymásnak. Igen, szerintünk is elég bizarrul hangzik…
Még közös tetoválás is készült, a karjukra egymás nevét varratták fel.

- Hirdetés -

Kadlec életét roppant nehezen tudják elfogadni a hozzátartozói. Nem engedik, hogy kivigye az utcára a babát. Az esetek többségében ezt a lány elfogadja, és nem mutatkoznak együtt. Sajnálják, hogy sosem lehet kisbaba a családban.

Az esküvői felvételeket itt te is megnézheted:

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!