Felrobbantotta a TikTokot ez az óriás baba – Nem fogd elhinni hányan követik már

- Hirdetés -

Mindenki tudja, hogy az esetlen kisbabáknál nincs cukibb a világon. Kinek a szíve ne lágyulna meg és nyögne ki egy kövér „Ahwww-t” mikor meglát egy pufók arcú, kék szemű, hajas babát, aki emellett úgy kacag, mintha a világ legjobb viccét mesélték volna el neki. A nőkben egyébként is minden kisgyerek láttán feltámad az anyai ösztön még azokban is, akik még nem szültek.

@carlylassley

Be kind. Be a nice human.

♬ Daughters – John Mayer

A büszke szülők, többnyire édesanyák minden pillanatot lencsevégre kapnak, hogy örökre megőrizzék képek, videók formájában a pillanatokat. Ezek a mai modern világnak hála nem albumba kerülnek, hanem a közösségi oldalakra, Instagramra, Facebookra, vagy a legújabb őrületre a TikTokra.

Kepkivagas 2 Felrobbantotta a TikTokot ez az óriás baba - Nem fogd elhinni hányan követik már

Mint utóbb kiderült, a TikTok egy igen optimális platform az új, feltörekvő csillagok számára. Szinte nincs olyan felvétel, amit ide ne lehetne feltölteni, mindegy mennyire gáz, vicces vagy épp komoly.

@carlylassley

Ready for the day! Outfit from H&M kids! Not sponsored lol. 😉

♬ The Weeknd – Often (Kygo Remix) – .

Most viszont nem csak eme oldal felhasználóinak szívét lopta el egy kisbaba, hanem az egész internetét. Madison, egy olyan kislány, akire nem lehet nem mosolyogni, hisz ártatlan pufi arca és nagy pocija mindenkit elvarázsol. Már becenevet is kapott… mindenki úgy hívja az „ananász baba”.

@carlylassley

Oh my heart. @paulagphotography always blows me away! ❤️❤️ ##foryoupage ##babiesoftiktok

♬ The Best Day (Taylor’s Version) – Taylor Swift
- Hirdetés -

Madison úgy került rivaldafénybe, hogy anyukája, mindenféle vicces videót tölt fel, amiket a felhasználók könnyű szerrel megtalálnak. A kicsi abban különbözik a többi babától, hogy sokkal nagyobb mint az átlagos, korabeli gyerekek. Sokan a Michelin babához hasonlítják őt kisebb-nagyobb hurkái miatt.

Madison és egyben videói is nagyjából egy hónap alatt óriási népszerűségre tett szert. Hozzá kell tennünk, hogy az oldala a „Pineapple baby Madi” csak április 1-én indult el és már most több, mint 2 millió követővel rendelkezik.

@carlylassley

2020 rewind!! Part 1 😆 because We need more than one part duh 🤪

♬ original sound – Pineapple baby Madi

A nagy baba boldog arcát nézve lehetetlen nem mosolyogni! Néhány hónap alatt (a fiók április 1-én jött létre) Madisons hatalmas rajongók számát szerezte meg!

- Hirdetés -

December végén anya és lánya egymillió követőt ünnepelt, de ez a szám gyorsan változott. Jelenleg a kis Madisonst és kalandjait több mint 2 millióan nézik !

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!