Hófehér hajjal született ez az ikerpár. Az egész internet oda van értük

- Hirdetés -

Jorge Gomez és felesége nagyon megörültek, amikor kiderült, hogy az asszony gyermeket vár. A párnak már volt egy fia, és a hír hallatán úgy érezték, hogy családjuk így lesz teljes. Gomez asszony rendszeresen járt az orvosi vizsgálatokra, ahol kiderült, hogy ikreket vár. A terhességgel minden a terv szerint haladt. Az ikerlányok, Catalina és Virginia Tucuman tartományban, Argentínában látta meg a napvilágot.

Amikor a szülés után az orvosok meglátták a csecsemőket, nem tudták leplezni sokkjukat. Az asszony két kisbabát szült, amely önmagában teljesen normális, azonban ebben az esetben egyik napról a másikra szenzációvá vált.

A kislányok a 36. héten, koraszülöttként jöttek a világra, de szerencsére teljesen egészségesek voltak, és édesanyjuk is jól viselte a szülést. Catalina elsőként 2,6 kilogrammal, míg Virginia két perccel később 2,4 kilogrammal született meg.

- Hirdetés -

A párt és az orvosokat azonban sokkolta, amikor észrevették, hogy mindkét kislánynak gyönyörű, fehér haja van.

Az Egyesült Államokban 17000 csecsemő közül egy születik albinizmussal, de ez a két szépség volt az első albínó ikerpár, akik az országban születtek.

Az albinizmus egy ritka pigment rendellenesség, ahol kevés vagy egyáltalán nem termelődik a melanin.

- Hirdetés -

Ez a színanyag képződésének veleszületett zavarát jelenti. A melanin nevű festékanyag hiánya jelentkezhet a bőrben, a szőrben és a szemben is vagy külön-külön. Az albínók bőre tejfehér, ugyanúgy, mint a hajuk, a szemük pedig pirosas.

Noha a párt sokkolta gyermekeik hajának színei, emellett meg kellet barátkozniuk a médiával, ami hírszenzációként kezelte őket.

„Amikor elmondták nekünk, hogy két kisbabánk lesz, nagyon boldogok voltunk. Amikor megszülettek a lányok és láttuk, hogy albínók, ez a boldogság egyáltalán nem változott”- mondta Jorge, az ikrek édesapja.

- Hirdetés -

„Számunkra ez mindenképp nagy áldás” – tette hozzá.

Ezek a kislányok annyira különlegesek lesznek, hogy a pár eltökélt szándéka, hogy megmutassák a világnak, hogy minden csecsemő feltétlen és megítélés nélküli szeretetre szorul.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!