Holttestek hevernek az utcán, számos civil áldozat – hihetetlen felvételek

- Hirdetés -

Tovább folytatódik a horror Ukrajnában. A helyi hírszolgáltató további támadásokról számolt be. Nagy méretű károkat szenvedett el Harkov település, ami Ukrajna második legnagyobb városa. Több civil haláláról is beszámoltak, holttestek hevernek az utcán.

Nagyon kemény éjszakát tudhat maga mögött Harkov lakossága, tűzérségi és rakétatűz alakult ki. Azt állítják, az oroszok elpusztítanak mindent. A rakéták lakóépületeket is érintettek.

Van aki Ukrajna szabadságáért küzd és van olyan is, akiknek az életben maradásért kell mindent megtenniük. Ártatlan emberek vesztették életüket a Harkovnál zajló harcokban, holttesteket láttak az utcákon.

Bejelentették, hogy Harkov ismét védelem alatt áll és mindent megpróbálnak megtenni. A nyilatkozat szerint az eddigi támadásokat is visszaverték.

- Hirdetés -

Reggel számos városban riasztó szirénák szóltak, többek között Vinnicában, Dnyeperben, Harkovban és Cserkassziban.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!