Így házasodnak meg az igazi Disney fanatikusok – Íme a képek

- Hirdetés -

Bizonyára nem kell ecsetelnünk, hogy egy nő életében mennyire fontos az esküvő. A legtöbb nő kislányként már megtervezte, kigondolta, elképzelte, hogy milyen lesz a nagy nap, milyen ruhában vonul oltárhoz, milyen virágcsokor lesz a kezében, kinti vagy benti rendezvény lesz és még sorolhatnánk azokat a dolgokat, melyek egy esküvő/lagzi szerves részét képezik. Persze ennek óriási köze van a Disney mesékhez, hisz abban az volt, hogy a herceg megismer egy gyönyörű fiatal hercegnőt, egymásba szeretnek, majd miután legyőzte gonosz ellenségét, ellovagolnak a naplementében és folytatják életüket a királyságban. Gyakorlatilag az összes mese így végződött, így nem csoda, hogy minden lány ilyen jövőről és életről álmodozott.

Viszont vannak olyan szintű Disney fanatikusok, akik ténylegesen meg szeretnének élni egy ilyen esküvőt. Tudtátok, hogy a floridai Disneylandben van lehetőség esküvői ceremóniát tartani? Nem, igaz?! Mi sem, viszont vannak, akik valóban ott tartják álom esküvőjüket. Hogy mennyibe is kerül egy ilyen helyszín? Nos, változó, attól függ, hogy a leendő házaspár a park mely részén szeretné kimondani a boldogító igent.

Az árak 745 ezer forinttól egészen 9 millió forintig terjedhetnek és ezek csak a helyszínek. A legdrágább helyszínek közé tartozik például az úgynevezett „Magic Kingdom After Hours” , „Magic Kingdom East Plaza” és a „Magic Kingdom Train Station”. – Ezek költsége 4,5 – 9 millió forint közé tehetők.

- Hirdetés -

A legkedveltebb helyszínek közé tartozik a „Disney’s Wedding Pavilon” mely első pillantásra magával ragadja az embert. Sokan kötik össze ezen a helyszínen az életüket. Ennek ára kb. 1,5 millió forintnak megfelelő összeg. A helyszín költségei mellé jönnek még az olyan kiegészítő szolgáltatások, mint a villásreggeli, ebéd és vacsora. Nyilván ez függ attól, hogy ki mikor szándékozik megházasodni.

A villásreggeli ára 42.000,-/ fő

Az ebéd ára 50.000,-/ fő

- Hirdetés -

A vacsora ára pedig 57.000,-/ fő

Ezeken a helyszíneken valóban varázslatos esküvői képeket lehet csinálni. Melyik fehér ruhás hercegnő ne akarna egy képsorozatot a gyönyörű palota kertjében?!

A Disney fanatikusoknak lehetőségük van extra szolgáltatásokat is igénybe venni, ilyen például a tökhintóval való érkezés. Ki ne akarna pontosan úgy megérkezni a saját esküvőjére, ahogy Hamupipőke érkezett meg a herceg báljára?

- Hirdetés -

Olyan csodálatos helyszínek vannak a parkon belül, hogy gyakorlatilag nem is lehet választani fotózás szempontjából.

Egyesek a királyság faluját választják, ahol mesebeli tánc közben fotózzák le őket.

Vannak, akik pontosan úgy állnak be, mintha saját királyságukat szemlénék a pavilonból.

Másokat a palotából távozva kapnak lencsevégre.

A lenyűgöző fények mellett még hangulatosabbak az esküvői képek.

Ha ez mind nem lenne elég, lehetősége van a párnak felbérelni Mickey és Minnie egeret, hogy részt vegyenek a lagzin.

Sajnálatos módon csak 30 percre lehet őket kibérelni, ám az a fél óra is maga a varázslat. Sokan velük együtt készíttették el esküvői képeiket.

Na de térjünk át a kiegészítőkre, dekorációkra.

Az aráknak lehetőségük van még az előkészületek során egy nagyon puha, nagyon kényelmes mamuszban sétálni, ami egy az egyben olyan, mint amilyen Minnie egér cipője. Akadnak, akik kimondottan erre az alkalomra készíttetnek Disney témájú magassarkú cipőt, és abban csinálják végig az egész napot.

Ha igényt tartanak rá, akkor a belső dekorációt is megcsinálják, sőt az asztaldíszeket és a menüt is, amiből a vendégek megtudhatják milyen ételt szolgálnak fel.

A tökhintón kívül lehetőségük van még egy gyönyörűen feldíszített autóval is megérkezni, mely így néz ki:

A menyasszonyok egyedileg elkészített Disney témájú csokrot is csináltathatnak maguknak, valamint kérhetnek olyan fátylat, ami Minnie egér fülekhez van erősítve.

Ilyen mesebeli tortákat kell a pároknak közösen felvágni:

Az asztalra ilyen hangulatos Mickey/Minnie egér formájú virágboxok vannak kirakva.

Összességében nézve ez valóban egy csodálatos és egyben felejthetetlen élmény, ami minden Disney mese imádó álma. Mit szóltok, ti megházasodnátok ezen a helyszínen?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!