Így néznek ki napjainkban azok a gyerekek akiket a világ legszebbjeinek tartottak pár éve…

- Hirdetés -

Ők azok a gyerekek akiket nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen fiatal koruk ellenére világhírnévnek örvendhettek. De vajon hogy néznek ki napjainkban? A következő kis összeállításból megtudhatod.

Richard Sandrak

2002-ben lett világhírű ez az ukrán gyökerekkel rendelkező amerikai srác akinek nemcsak az arca volt elismerésre méltő hanem a teste is.

- Hirdetés -

Ira Brown

- Hirdetés -

Már 2 éves korában világszerte hírnevet szerzett, miután a szülei bevittéka egy modellügynökséghez, hároméves korában Amerika legjobban fizetett gyerekmodellje volt!

Napjainkban 9 éves de még mindig óriási a kereslet iránta.

- Hirdetés -

Eva Ionesco

 

Brooke Breedwell

Az anyja minden áron szépségkirálynőt akart belőle faragni, ami sikerűlt is. Szinte minden szépségversenyt megnyert amin indúlt. Miután 22 évesen elhagyta a szűlői házat beismerte, hogy gyűlölte a szépségversenyeket ő csak egy átalgos gyerekkorra vágyott, játszani a barátaival, összekoszolni magát egy esős napon.

JonBenét Ramsey

Rengeteg szépségversenyt megnyert ez a kislány viszont a története rövid és szomoró véget ért. 6 éves korában a szülei pincéjében találták meg a testét. Vádat emeltek a szülök ellen is és iskolai tanárai ellen is, de a bünösségét senkinek sem lehetett bizonyítani.

Alana Thompson

Sokan emlékezhettek a tv-ből erre a kis vuki babára, aki ma már csöppet sem nevezhető babűnak… Komoly súlyproblémákkal küzd, próbált lefogyni de nem sikerűlt és rájött, hogy ő így is teljesen boldog már nem is küzd a sorsa ellen.

Ann Turner Cook

Ann egy 5 hónapos képével lett híres amit a szomszéd festő festett és olyannyira jól sikerűlt, hogy egy bébiétel gyártó cég csomagolásán szerepelhetett.

Thylane Blondeau

A francia lány 4 éves korában ki lett kiáltva a világ legszebb lányának sikere azóta is töretlen, ma 17 éves és a modellszakmában dolgozik. A L’Oréal egyik fő modellje.

Kristina Pimenova

Ő a leghíresebb orosz modell, 4 éve a legszebb gyerekmodellnek kiáltották ki. Ma 12 éves és még mindig megállja a helyét a szakmában.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!