Íme 10 alapszabály, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy igazi NŐ legyél

Megosztás

- Hirdetés -

Azt sajnos nem lehet meghatározni milyen is a tökéletes nő, hiszen ez egy nagyon szubjektív dolog, mivel minden embernek más és más a tökéletes. Jelen cikkünkben nem arra a kérdésre keressük a választ, hogy hogyan is legyél tökéletes nő, hanem, hogy mi mik kellenek ahhoz, hogy valódi legyél. Igazság szerint csak néhány dologra kell odafigyelni ahhoz, hogy valakinek a szeme megakadjon rajtad, gondolunk itt olyan alapvető tényezőre, mint egészséges bőr, ápolt köröm, szépen fésült frizura…stb. Mai cikkünkben erről fogunk nektek beszélni, ha ezeket az alapszabályokat betartod, akkor biztos, hogy sokan fognak megfordulni utánad az utcán.

1, Ápolt körmök

Az első top háromban benne vannak, amit először pillantanak meg egy nőn, ezért fontos, hogy azok mindig ápoltak legyenek. Figyelj arra, hogy ne rágd őket, hanem vágd vagy reszeld. Ne legyen rajtuk régi, lepattogzott körömlakk. Ha nincs a munkád és a mindennapi teendőid mellett ara idő, hogy eljuss egy manikűröshöz, akkor legalább színtelen, de fényes körömlakkal fesd ki őket. Már az nagyon sokat fog segíteni abban, hogy ápoltnak tűnjön a köröm.

- Hirdetés -

2, Szépen fésült és ápolt frizura

A másik legfontosabb, amit első körben megnéznek egy emberen a hajkorona. Ha látják, hogy csapzott, nincs megfésülve, csöpög belőle a zsír nem fogják komolyan venni az illetőt, sőt fenntartásokkal fogják kezelni. Ha nem akarsz nagy pénzeket költeni a fodrásznál, akkor kérj tőle tanácsot, hogyan tarthatnád kordában a hajad úgy, hogy ne higgyék azt, hogy ápolatlan vagy. Szerezz be egy jó minőségű sampon és balzsamot, na meg egy jó kefét, ami nem károsítja a hajat.

3, Smink viselés

- Hirdetés -

Sok nő van abban a hitben, hogy a férfiak azt kedvelik ha egy kiló vakolat van az arcukon, holott ez nem igaz. Ők a visszafogott, természetes hatású, hétköznapi sminkeket részesítik előnyben pontosan azért, mert a nők természetes vonásait helyezi előtérbe. Ahhoz, hogy ezt elérd, semmiképp se használj alapozót, csak egy kevés púdert. A szemhéjadra nude árnyalatokat tegyél, majd emeld ki a szempilláidat és kenj a szádra egy kellemes színű rúzst. Ha partiba mész, akkor lehetsz ettől egy fokkal merészebb, de az se legyen túl sok vagy hivalkodó.

4, Parfüm használata

Még abban az esetben is, ha csak a sarki boltba megy egy nő mindig legyen nő. Nyilván nem kell sok vakolatot magára tenni, elegendő egy kellemes illatú parfüm is. Az illat olyan, mely mindig elkísér, főleg, ha tartós és nem fojtogató. A férfiak nem igazán kedvelik a túl sok parfümöt, főleg akkor nem ha a hölgyek mögött haladva komplett illatfelhőbe érnek. Viszont ha egy kellemes illatú parfümöt teszel fel, hidd el a férfiak meg fognak jegyezni.

- Hirdetés -

5, Ékszerek viselése

A nők szettjét egy csodás ékszer tudja még tökéletesebbé tenni. De nem holmi bizsu hadra gondolunk, hanem egy szép fülbevalóra, nyakláncra esetleg karkötőre. Egy gyönyörű ékszer bizony képes felöltöztetni és még pompásabbá tenni, csak egyre kell figyelni, hogy harmonizáljon mind veled mind a szetteddel. Ha alapjáraton szereted az ékszereket akkor maximum ennyi minden lehet rajtad egyszerre: 1 minőségi karóra, 1 nyaklánc, 2 karkötő, 2 gyűrű és 1 pár fülbevaló.

6, Szőrtelenítés

A szőrtelenítés alatt nemcsak a lábakat értjük, hanem azon testrészeket is, amik a nyári időszakban szabadon vannak vagy előtérbe kerülhetnek, gondolunk itt a karokra, hónaljra, bikinivonalra…stb. Viszont arra is kell figyelni, hogy a szemöldök és a kikandikáló orrszőr se rontsa el az összképet, ezért mindig ellenőrizd mikor kell azokat eltávolítanod. Nincs is kiábrándítóbb egy bozontos szemöldöknél. Ha sötét színű a szőrzeted, akkor a bajszocskáról se feledkezz meg.

7, Magassarkú cipő viselés

A nőies nők bizony magassarkú cipőkben járnak mindegy, hogy az mennyire fájdalmas viselet. Persze nem kell extra magas, 12-15 centis sarkú cipőkben tipegni, viszont egy kellemes magasságú, platformos kényelmes cipő aranyat ér. A lábak is sokkal nőiesebbé válnak általa.

8, Egészséges bőr

Senki számára nem nyújt szép látványt egy kiszáradt, kirepedezett bőr, sem kézen sem sehol máshol, ezért érdemes rá kellő figyelmet fordítani. Ha minden zuhanyzás, fürdés után bekened testápolóval a bőröd, illetve minden lefekvés előtt bekened a kezeid, lábaid no meg az arcod hidd el a bőröd is meg fogja neked hálálni.

9, Kedvesség, mosolygás

Semmibe nem kerül kedvesnek lenned másokkal, főleg akkor ha ők is azok voltak veled. Egy kedves mosollyal pedig bármelyik férfit le lehet venni a lábáról, mert egy jókedvű, vidám és mosolygós nő mindig sugárzó tud lenni. Sőt, ha valakire indokolatlanul rámosolyogsz akkor biztosra veheted, hogy ugyanúgy egy mosoly lesz rá a válasz.

10, Légy feltűnő!

Ha feldobod valamivel a szettedet például egy különleges táskával, egyedi harisnyanadrággal, vagány szoknyával, divatos ékszerrel, vagy szimplán csak gyönyörűen tudsz hajat készíteni már azzal nagy esélyed van arra, hogy minden szem rád fog szegeződni. A legfontosabb, hogy mindig légy önmagad és merj egyedi lenni.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!