Íme 7 ok, amiért a kiszemelted nem ír neked

- Hirdetés -

A mai világban egyre többen kommunikálnak szöveges üzenet formájában. Sőt vannak, akik különböző szociális felületen ismerkednek meg és csak egy bizonyos idő után találkoznak egymással. Addig a pillanatig míg meg nem történik a személyes találkozó különös bizsergést éreznek, ám utána valami megváltozik és alábbhagy a lelkesedés. Lehet, hogy ez csak az egyik félnél jelentkezik, de az sem kizárt, hogy mindketten érzik valami nem oké. Amennyiben te nem érezted rosszul magad a randin, de utána valamilyen oknál fogva se híre, se hamva a potenciális partnernek, akkor az elég sok mindenről árulkodik. Mai cikkünkben elmondjuk, hogy a kiszemelted miért nem ír neked.

1, Egyszerűen ki nem állhatja a szöveges üzeneteket

Vannak emberek, akik egyáltalán nem szeretnek szöveges üzenet formájában beszélgetni másokkal, mert elég nagy esély van arra, hogy elbeszélnek egymás mellett és nagy félreértések alakulnak ki. Mivel ez veszekedéshez vezet, ezért jobban preferálják a személyes találkozókat, vagy a telefonon történő beszélgetéseket. Arról nem beszélve, hogy páran szeretnek szavanként üzenetet küldeni, ami rettenetesen bosszantó tud lenni.

- Hirdetés -

2, Sok dolga van és nem ér rá

A mai világban nagyon sok ember lóg napi 20-22 órát a telefonján csak azért mert unatkozik, vagy nincs jobb dolga. Nos egy szorgalmas, dolgos ember, aki ki sem látszik a munkából, folyamatosan határidőket teljesít, feszegeti a határait, küzd az álmaiért, illetve vezeti saját otthonának háztartását, nem teszi lehetővé, hogy sokszor a telefonon lógjon. Ezt persze vannak, akik nem képesek felfogni. Ha van egy szusszanásnyi ideje, akkor biztos, hogy visszaír annak az illetőnek, aki megkereste, de nem fog órákon át kommunikálni vele.

3, Hozzászokott ahhoz, hogy inkább őt keresik

- Hirdetés -

Vannak emberek, akik hozzá vannak szokva ahhoz, hogy mindig mások keresik őket, így igazság szerint a kisujját nem mozdítja, hogy írjon. Viszont ha egyenes volt és ezt már a legelső randin elmondta neked, akkor nem neheztelhetsz rá, hisz őszinte volt. Onnantól fogva már a te döntésed, hogy akarsz-e egy ilyen emberrel komolyabb kapcsoltba bonyolódni vagy sem. A félreértések elkerülése végett, elképzelhető, hogy olyan sokat dolgozik, hogy nincs ideje, sem esze arra, hogy írjon.

4, Nem akar zavarni

Vannak azok a kategóriájú embere, akik egyáltalán nem telepszenek rá a másikra és nem írogatnak a nap 24 órájában. Ők azok, akik tiszteletben tartják a napi rutinodat és a világ minden kincséért sem zavarnának meg benne. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem akar veled beszélgetésbe elegyedni, csak megvárja, hogy inkább te írj. Ezzel biztosra veheted, hogy már van ideje rád. A legfontosabb, hogy ne ess pánikba és végképp ne kezdj hisztizni, mert nem vár minden órában egy üzenet.

- Hirdetés -

5, Nincs közös téma

Vannak olyan „kapcsolatok”, ahol nagyon hamar kimerülnek azok a témák, amikről tudtok beszélgetni. Lehet, hogy személyesen egyszer-kétszer még jól elszórakoztatok, de a másik fél hamar rájött ez ennyi volt. Ez nem feltétlenül probléma, hanem inkább egy jel, hogy nincs túl sok közös bennetek. Az ilyen helyzetekben nem lehet mit csinálni, egyszerűen el kell fogadni, hogy köztetek nem működik és tovább lépni.

6, Úgy érzi csak az időt pazarolja rád

Vannak emberek, nők, férfiak egyaránt, akik kezdetben nem tudják, hogy mit is éreznek a „potenciális” partner iránt, ezért a beszélgetéseket egyfajta időpazarlásnak fogják fel. Fontos, hogy ilyenkor hideg fejjel átgondolják a dolgokat, és saját maguknak is időt adjanak, hogy mit is szeretnének pontosan. Amennyiben ez megtörténik és úgy érzik van jövője a kapcsolatnak egyből 180 fokos fordulatot vesznek. Ennek viszont az az egy hátránya, hogy sokat kell várni.

7, Egyszerűen hidegen hagyod

Előfordulnak olyan esetek, hogy a randi folyamán nem alakult ki az a bizonyos szikra és így nincs meg a késztetés sem, hogy a másikra ráírj. Ezzel sincsen semmi probléma, hiszen benne van a pakliban, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretted volna. Ha te is érezted, hogy nem az igazi a randi, akkor ne is várd, hogy a másik fog írni, mert vélhetően ugyanazon az állásponton van, mint te. Ebben az esetben sem lehet mást tenni, mint továbblépni.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!