Kiderült, hogy lehet ilyen gyönyörű alakja Katalin hercegnének

- Hirdetés -

Biztos sokan feltették már a kérdést, hogy Katalin hercegné hogy lehet ilyen csinos. A háromgyermekes édesanya nagyon sok energiát fektet a megjelenésébe is.

33261586 21099e56a6894f8c4926401ec83b4df7 wm Kiderült, hogy lehet ilyen gyönyörű alakja Katalin hercegnének

Katalin folyamatosan a figyelem középpontjában áll. Vilmos herceg feleségeként rengeteg eseményen meg kell megjelennie, és a kinézete mindig kifogástalan. Egy biztos, irigylésre méltó az alakja.

Persze a legtöbben ilyenkor azzal jönnek, hogy neki könnyű… Jó a genetikája és körbe rajongják, bébiszitterek, személyi edzők és dietetikusok. Teljesen igaz, hercegnéként mindezt meg is engedhetné magának.

De az igazság az, hogy Katalinnak nincs saját edzője.

- Hirdetés -

Már Vilmos megismerkedése előtt is csodás alakja volt, gyermekkorától imád sportolni.

20210413kate middleton6 Kiderült, hogy lehet ilyen gyönyörű alakja Katalin hercegnének
katemiddletonafp2 Kiderült, hogy lehet ilyen gyönyörű alakja Katalin hercegnének

Egyetemista korában is több futóközösség tagja volt, ez az egyik kedvenc tevékenysége. Gyakran fut egyedül és a kutyáival is. Emellett gyakran teniszezik, tornázik és ha van ideje jógázik is.

A táplálkozást tekintve, nagyon odafigyelnek a minőségi alapanyagokra. A királyi család rengeteg zöldséget termeszt a saját kertjükben. Külön szakács főz a család tagjainak, de Katalin és Vilmos nem mindig használja ki ezt a lehetőséget. A pár programként tekint a főzésre, így gyakran főznek maguknak és a gyerekeiknek.

- Hirdetés -
katemiddletonafp4 Kiderült, hogy lehet ilyen gyönyörű alakja Katalin hercegnének

A 39 éves Katalin hercegné minden reggelét egy zöldturmixal indítja. Ebben kelkáposzta, koriander, spenót, alga és áfonya is van. Sokszor eszik halat, csirkét és salátákat illetve a szezonális gyümölcsöket folyamatosan fogyasztják. Egyik kedvenc étele a zöldséges bulgur.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!