Kis híján megfojtotta a biztonsági öv a kamionsofőrt – Kollégája mentette meg az életét

Megosztás

- Hirdetés -

Franciaországban szenvedett balesetet a kamion sofőrje, akinek életét egy kollégája mentette meg. Cătalin Firu lélekjelenlétén múlt, hogy a litván sofőr túlélte a balesetet. A román kamionos tettét egy másik román gépkocsivezető osztotta meg a Facebookon.

02 2 Kis híján megfojtotta a biztonsági öv a kamionsofőrt - Kollégája mentette meg az életét

A baleset néhány nappal ezelőtt történt a 151-es számú országúton Franciaországban. A litván sofőr elaludt a volánnál és a kamionja felborult. A litván rendszámú nyerges vontató mögött Cătalin Firu haladt, aki a balesetet látva járművével eltorlaszolta az utat és kiszállt, hogy segítsen bajba jutott társának.

20201020kamionos Kis híján megfojtotta a biztonsági öv a kamionsofőrt - Kollégája mentette meg az életét

Azonnal odaszaladt a felborult kamionhoz és benézett a vezetőfülkébe. Látta, hogy a biztonsági öv kollégája nyaka köré tekeredett és a férfi fuldoklik. Időközben több francia sofőr is megállt, de arra kérték a román kamion vezetőjét, hogy várjon, amíg a hatóságok megérkeznek. Ő azonban rögtön a levegőben lógó sofőrhöz sietett és elvágta a nyaka köré tekeredett biztonsági övet, megmentve ezzel a férfi életét.

- Hirdetés -

A francia rendőrség a helyszínelés után megerősítette, hogy Cătalin Firu segítsége nélkül a litván kamionsofőr nem élte volna túl a szerencsétlenséget. A közösségi oldalra feltöltött videót több százan látták, azóta a férfit hősként tartják számon.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!