Lekörözte egy kisfiú az Agymenők Sheldon Cooperjét – Még csak 11 éves és most kezdi az egyetemet

- Hirdetés -

Sokaknak ismerős a The Big Bang Theory, vagyis az Agymenők című sorozat, melynek főhőse, Dr. Sheldon Lee Cooper (B.S., M.S., M.A., Ph.D., Sc.D.), egy nagyon okos és intelligens ember, aki már ideje korán befejezte nemcsak az általános és középiskolai, hanem az egyetemi tanulmányait is.

A minnesotai Elliott Tanner, Sheldon Cooperhez hasonlóan szintén egy csodagyerek, egy valódi zseni. Elliott azonban egy hús-vér kisfiú, aki most tizenegy éves és a napokban kezdte meg egyetemi tanulmányait.

Az Agymenők főszereplője, Sheldon tizenegy éves korára végzett általános és középiskolai tanulmányaival, addig a minnesotai kisfiúnak minderre elég volt élete első kilenc éve.

- Hirdetés -

Elliott két éves korában tanult meg írni és olvasni, négy évesen pedig már törtekkel számolt. Idén pedig már a University of Minnesota hallgatója, ugyanis mindössze két év alatt diplomázott le a Normandale főiskolán.

Elliott soha nem szeretett volna kitűnni társai közül és ez most sincs másképp. Azt szeretné, ha 21 éves évfolyamtársai megszoknák azt, hogy egy náluk tíz évvel fiatalabb diák tanul velük együtt.

A kis zseni annak örülne igazán, ha társai befogadnák őt, önmagáért kedvelnék és nem a csodagyereket látnák benne.

- Hirdetés -

A beilleszkedését azonban nehezíti, hogy mindennap édesanyja kíséretében érkezik az egyetemre. Michelle Tanner állítása szerint jobban izgult az első napon, mint maga Elliott.

A kisfiú azt is elárulta, hogy még nem tudja pontosan, mi szeretne lenni, reméli, mire befejezi tanulmányait már tudni fogja. Bár nagy valószínűséggel még ekkor sem lép bele a felnőttkorba. Most azt várja a leginkább, amikor majd beülhet élete első kvantumfizika-előadására.

Az Agymenők Sheldonjával ellentétben, Elliott nem képregényekkel és vonatokkal foglalkozik, hanem szabadidejében golfozik és Beatlest hallgat. Emellett pedig nagy rajongója a Harry Potter könyveknek is.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!