Letartóztatták a terhes nőt. Pár nappal előtte a pocakjáról posztolt, döbbenetes dolgot fedeztek fel a háttérben.

- Hirdetés -

Azt szokták mondani, hogy a világon talán a legszebb dolog, amikor egy élet növekszik bennünk. Előszeretettel posztolnak a terhes kismamák, akár külön erre létrehozott csoportokban is. Ám néha nagyon érdekes dolgokat fedezhetünk fel ezeken a fotókon, sokszor olyanokat, amiket nem akarnának megmutatni. Ezzel a hölggyel is ez történt.

no Letartóztatták a terhes nőt. Pár nappal előtte a pocakjáról posztolt, döbbenetes dolgot fedeztek fel a háttérben.

Natasha Kirkland 26 éves, és jelenleg is börtönben van. A kismama fotója szinte bejárta a világot. A fotó elkészítése után nem sokkal került a rácsok mögé.

Barátai nem vettek észre semmi furcsát a képen. Még meg is jegyezték kommentben, hogy milyen „Csini kismama”. Ám valakinek mégis csak szemet szúrt valami a háttérben. A kisasztalon láthatunk egy tűt, egy fecskendőt és kanalat. Ha ez a teljes „felszerelés” nem lenne elég, hamar kiszúrhatjuk a nő karján levő szorító eszközt.

Letartóztatták a terhes nőt. Pár nappal előtte a pocakjáról posztolt, döbbenetes dolgot fedeztek fel a háttérben.

Mint kiderült, a hölgynek több ügye is folyamatban van. Többek között visszavont jogosítvánnyal vezetett, és hitelkártya csalással is elkapták. A különböző tiltott szerek használata illetve kisgyermekek veszélyeztetése is megemlíthető. Egyébként már van a hölgynek több gyermeke is, de elvették tőle, mert nem tudta őket megfelelően gondozni.

- Hirdetés -
52633024 948908998633302 3135245217486077952 n 678x686 1 Letartóztatták a terhes nőt. Pár nappal előtte a pocakjáról posztolt, döbbenetes dolgot fedeztek fel a háttérben.

Natasha azzal védekezett, hogy a profilját feltörték, és valaki tönkre akarja tenni az életét. Azt állítja ez egy régi fénykép, az előző terhességéről.

„Már hónapok óta tiszta vagyok, becsületes életet élek, és szeretnék mindent megtenni a gyerekeimért, és vissza akarom szerezni őket…” -mesélte a nő.

A többséget nem nagyon hatotta meg a történet, amit Natasha előadott. Az emberek és a kommentelők ledöbbentek, hogy egy ember ennyire nem tud felelősséget vállalni egy másik életért.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!