Magyar hajléktalant bántalmaztak egy londoni luxusszálloda előtt

- Hirdetés -

A londoni Savoy luxusszálloda előtt bántalmazott brutálisan egy magyar hajléktalant a biztonsági őr. Az eset nem most hanem még múlt év decemberében történt, viszont a Scotland Yard csak most indított nyomozást egy nyilvánosságra került videófelvétel miatt.

A bántalmazást elszenvedő magyar férfiről annyit lehet biztosan tudni, hogy Attilának hívják, és a negyvenes éveiben jár.
A biztonsági őr látta, hogy Attila aprópénzt szedett ki egy közeli szökőkútból és ezért kezdett az ütlegeléséhez.


Az ezt megörökítő videófelvétel tanulsága szerint többen is közelről nézték az esetet. A nézők közül az egyik ember karjelzéssel vetett véget a verésnek, de a biztonsági őr azért még egyszer ráugrott a földön fekvő férfi fejére.

- Hirdetés -

A Scotland Yard megerősítette, hogy még december 30-án tudomásukra jutott az eset, és ki is mentek a helyszínre. Eljárásra azért nem került sor, mivel a bántalmazott fél nem kívánt feljelentést tenni.
A nyilvánosságra került felvétel hatására viszont újranyitották az ügyet.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!