Mennyire hűségesek egyes csillagjegyek? Mutatjuk, kikkel vigyázz!

Megosztás

- Hirdetés -

Figyelem! Egyes csillagjegyekkel csak óvatosan…

A csillagok mozgása komoly hatással van a személyiségünkre. Most arról lesz szó, hogy melyik csillagjegy, mennyire hűséges…

kep 2023 04 15 154229347 Mennyire hűségesek egyes csillagjegyek? Mutatjuk, kikkel vigyázz!

KOS

Ha szerelmes, akkor hűséges és nagyon mélyen érző. Ha nem, akkor viszont hajtja a hódítási vágy és az élvezet hajhászása. Szenvedélyes és jó csábító. Néha kicsit mohó is a szerelemben. Ha a kapcsolata ellaposodik és unalmas lesz, akkor hajlamos új izgalmakat keresni.

- Hirdetés -

BIKA

Féltékeny és birtokló típus, viszont nagyon hűséges. Szeret élni és a kapcsolataiból is próbálja a legtöbbet kihozni. A hűséget maximálisan elvárja a másik féltől is. Szereti az élvezeteket és szeret szerelmes lenni.

kep 2023 04 15 154239173 Mennyire hűségesek egyes csillagjegyek? Mutatjuk, kikkel vigyázz!

IKREK

Szeret hódítani. Kettős jegy, aki lehet szellemes és vidám, de lehet felületes és önző is. Szeret a középpontban lenni. Nem ajánlott olyan ember mellé, aki féltékeny típus. Annyira közvetlen mindenkivel, hogy észre sem veszi, hogy flörtöl. Nem az a fajta csillagjegy, aki kizárólag csak veled foglalkozik.

RÁK

Hűséges típus. Fontos számára a család és az emberi érzelmek minősége. Nagyon mélyen megsértődik, ha a párja félrelép. Nem is lehet nagyon kiengesztelni utána.

- Hirdetés -

OROSZLÁN

Mélyen érez és hűséges. Persze, ehhez olyan társ is kell, aki mellett ki tud teljesedni. Ha nem szerelmes, akkor hajtja a hódítási vágy. Szeret flörtölni, de csak azért mert hiú és szeret a rivaldafényben lenni.

kep 2023 04 15 154308308 Mennyire hűségesek egyes csillagjegyek? Mutatjuk, kikkel vigyázz!

SZŰZ

Olyan mint a bika. A szűz is föld jegy. Elvek szerint él és kifejezetten hűséges típus. Nagyon válogatós és tisztaságmániás is. Nehezen nyílik meg egy párkapcsolatban. Fontos számára, hogy olyan társ legyen mellette, aki mind testileg mind szellemileg kielégíti az igényeit.

MÉRLEG

A mérleg társfüggő és fontos számára, hogy a viszonya harmonikus legyen. A partnerének megértőnek kell lennie. Alapvetően hűséges típus, de képes hirtelen érzelemmentessé válni. Ilyenkor továbbáll.

- Hirdetés -
kep 2023 04 15 154323841 Mennyire hűségesek egyes csillagjegyek? Mutatjuk, kikkel vigyázz!

SKORPIÓ

Szeret flörtölni, de ha megtalálja az áhított partnerét, akkor a hűséget választja. Ezt várja el a társától is. Amúgy szereti terrorizálni a másikat. Manipulatív és úgy keveri a lapokat, ahogy neki megfelel. Elvárja a tiszteletet, különben kiadja az utat. Vagy keres magának másikat…

NYILAS

Szeret hódítani és élvezi, ha a középpontban lehet. Igazi hősszerelmes típus. Ha odáig van valakiért, akkor egy méterrel a föld felett lebeg. Hajtja a kalandvágy és nehezen állapodik meg. Kell neki a tér és a szabadságigénye. Ha érzi magán a pórázt, akkor csak azért is el akarja szakítani.

kep 2023 04 15 154354391 Mennyire hűségesek egyes csillagjegyek? Mutatjuk, kikkel vigyázz!

BAK

Hűséges és kitartó, mint a többi föld jegy. Nehezen nyílik meg és nehezen építkezik a szerelemben. Ha szerelmes, akkor az nagyon mély nála. A megcsalásnál nincs bocsánat. Zárkózott típus, ezért az érzelmeit nehezen lehet kiismerni.

VÍZÖNTŐ

Nagyon szélsőséges jegy, akinek szüksége van az önállóságra. Nem szereti az egyedüllétet. Tettei kiszámíthatatlanok. Nem tudni, hogy éppen hűséges kedvében van, vagy sem. Nem bírja elviselni sem a korlátokat, sem a féltékenységet. Nehezen kötelezi el magát.

kep 2023 04 15 154406608 Mennyire hűségesek egyes csillagjegyek? Mutatjuk, kikkel vigyázz!

HALAK

Keresi a feloldódást a szerelemben. Nem feltétlenül a hűség mintaképe. Ha nem találja meg párjában, amit keres, akkor újabb impulzusokat keres. Hajlamos elcsábulni, ha a társában nincs meg, amit keres.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!