Négy évig mindennap sms-t írt halott apjának – Az évfordulón azonban megérkezett a válasz

- Hirdetés -

Chastity Patterson egy 23 éves newporti lány, aki négy évvel ezelőtt vesztette el édesapját. A fiatal nő azóta mindennap sms-t írt apja régi telefonszámára.

A lány az üzeneteiben megosztotta édesapjával, hogy aznap mi történt vele, a jót és a rosszat egyaránt. Mesélt arról is, hogy sikeresen elvégezte a főiskolát, aztán meg kellett küzdenie a rákkal, de szerencsére legyőzte a betegséget. Valamint elpanaszolta szerelmi bánatát vagy éppen jelenlegi kapcsolata boldog pillanatait is.

Édesapja halálának negyedik évfordulójára a lány egy rendkívül hosszú üzenetet küldött édesapjának. Megosztotta vele, hogy mennyire fél a házasságtól, mivel ő nem lehet ott vele és nem kísérheti majd az oltár elé. Nem lesz senki, aki erőt adjon neki, ha pánikba esne.

- Hirdetés -

Az sms-t aznap is ugyanúgy küldte el, mint előtte bármikor az elmúlt négy év során, de ezúttal válasz is érkezett.

„Szia, Drága, nem az apád vagyok, de négy éve minden nap megkapom az sms-eidet. Mindig várom a reggeli üzeneteket és az esti híreket. A nevem Brad, és 2014 augusztusában veszítettem el a lányomat egy autóbalesetben. Azóta a te üzeneteid tartottak életben.”

A férfi ugyan négy éven keresztül mindennap megkapta és elolvasta Chastity sms-eit, de nem akart válaszolni a lánynak, nehogy összeomoljon. Figyelemmel követte a lány mindennapjait és sorsát, szinte már úgy érezte, mintha a saját gyermeke lenne.

- Hirdetés -

„Sajnálom, hogy mindezeken keresztül mentél, de ha ez egy kicsit is számít, tudd, hogy nagyon büszke vagyok rád!”- fejezte be az üzenetet a férfi.

Chastity közösségi oldalán tette közzé történetét. A posztban azt a gondolatát is megosztotta, hogy mindezt egy jelnek tekinti és a történtek után már nyugodtan engedheti el imádott édesapját.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!