Nem ért haza az orvostól a 17 éves Anna. A rendőrség nagy erőkkel keresi – Íme a képek

- Hirdetés -

A magyar rendőrség nagy erőkkel keresi azt a 17 esztendős fiatal lányt, aki 2019. szeptember 30-án eltűnt a XVII. kerületből.

A Tissevits Anna néven ismert lány, a XVII. kerületi gyermek háziorvosi rendelőbe ment, míg édesanyja a munkahelyén dolgozott. Anna szerencsésen odaért a rendelőbe, ám onnan már nem ment haza, és azóta sem lehet semmilyen formában elérni őt. Kétségbe esett anyja, amikor már azt érezte, hogy baj van egyből értesítette a rendőrséget, akik azóta is keresik őt.

A police.hu-n is olvasható, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága az alábbi körözési számon folytat eljárást Anna ügyével kapcsolatban: 01170-157/199/2019. Sajnálatos módon még mindig nem sikerült kideríteni, hogy hol vagy kivel tartózkodhat a tinédzser.

- Hirdetés -

A lány személyleírása a következő: 160 centiméter magas, normál testalkatú, barna hajú és zöldes barna szemű. Eltűnése napján vélhetően sportos ruhában volt, és van nála egy fehér színű cicafüles hátizsák is.

Édesanyja szerint lánya többnyire az Árkád, az Aréna Pláza bevásárlóközpont valamint a Corvin köz körül szokott szabadidejében lófrálni, így elképzelhető, hogy felbukkanhat azokon a helyeken.

- Hirdetés -

Közösségi oldalain nem sok adat látható annak, aki nem ismeri és képei közül is csak a profilt lehet megnyitni. Ennek ellenére a rendőrség mindenkit arra kér, ha bármilyen információja van vagy látta a fent említett Annát, haladéktalanul hívja a 06-80-555-111-es zöldszámot vagy a 112 illetve 107 valamelyikét.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!