Orosz katonákat végeztek ki Kijev mellett – Az egyik megkötözött katonának…

Megosztás

- Hirdetés -

Tovább folytatódnak a borzalmak az Ukránok és Oroszok között. Napvilágot látott egy friss felvétel, amin brutális támadást hajtottak végre. Ukrán katonák szerepelnek rajta, ahogy kivégeznek egy orosz egyenruhást. Az események Kijev mellett zajlottak le, úgy gondolják ez a válasz Vlagyimir Putyin brutális cselekedeteire.

katonák

Szinte hihetetlen, hogy a mai világban ki kell mondanunk, hogy háború van. Döbbenetes, hogy a 21. században ez megtörténhet. Óriási pusztítás zajlik Ukrajna szerte, több települést szinte teljesen lebombáztak. Az embereknek el kellett menekülniük, sokan az egész addigi életüket maguk mögött hagyták. Lerombolják a lakóépületeket, megerőszakolják és meggyilkolják a civileket. Nők és gyerekek is megsérültek az összecsapások során.

A világ többi országa komoly szankciókat vezetett be Oroszország ellen. A legnagyobb árat mégis a nép fizeti meg, óriási károkat szenvedett el a lakosság.

Semmi sem jellemzi jobban a kialakult helyzetet, mint a szemet szemért, fogat fogért elv. Március 30-án rögzítették a brutális felvételeket, Bucza városától nem messze.
A videón egy ukrán katona látható, a karján levő kék szalagról ismerhető fel, aki úgy döntött, hogy véget vet egy elfogott orosz harcos életének. Három fegyvert irányított rá, és kíméletlen módon végezték ki az orosz férfit.

- Hirdetés -

Ezen a videón még további három orosz halottat fedeztek fel. Valószínűsítik, hogy több orosz katona is elhunyhatott ilyen körülmények között. A fehér szalagot általában Vlagyimir Putyin hadserege viselte, innen különböztethetik meg őket.

„A felvételen látszik, hogy az egyik orosz katonának a háta mögött meg van kötözve a keze és erősen megsérült a feje.”

A kíméletlen és agresszív tartalom miatt, nem oszthatjuk meg a felvételt.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!