Oroszország figyelmeztet: Közvetlen összecsapás lehet az Egyesült Államokkal

- Hirdetés -

Az USA „totális hibrid háborút indított” az oroszok ellen. A két nukleáris nemzetet közvetlen konfrontáció felé vezető útra tereli. – nyilatkozta az orosz külügy.

442055 Oroszország figyelmeztet: Közvetlen összecsapás lehet az Egyesült Államokkal

Washington követelései az orosz nukleáris ellenőrzésekről cinikusak. Pláne úgy, hogy segítséget nyújtott az orosz stratégiai nukleáris erők elleni ukrajnai támadásokhoz.

Oroszország figyelmeztet: Közvetlen összecsapás lehet az Egyesült Államokkal

Az amerikai média szerint a külügyminisztérium értesítette a kongresszust, hogy az oroszok nem tartja be a megállapodást. Nem hajlandó megkönnyíteni a területén végzett ellenőrzéseket.

- Hirdetés -
dreamstime l 244679206 1 scaled 1 Oroszország figyelmeztet: Közvetlen összecsapás lehet az Egyesült Államokkal

Az oroszok szerint ez nem igaz. Az Új START-szerződés lehetővé teszi az ellenőrzések felfüggesztését. Szerintük Washington volt az első, amely megakadályozta az orosz megfigyelőket abban, hogy az USA-ban végezzék munkájukat. Ez egyoldalú előnyöket teremtett az USA számára, aminek hatására Oroszország válaszlépésekre kényszerült.

putyin szemelyesen donthetett a malaj utasszallito leloveserol lgc Oroszország figyelmeztet: Közvetlen összecsapás lehet az Egyesült Államokkal

„Amíg Washington nem változtatja meg Oroszországgal kapcsolatos ellenséges álláspontját és nem hagy fel a nemzetbiztonságunkat fenyegető veszélyek fokozásának politikájával, addig Moszkva indokolatlannak, időszerűtlennek és szükségtelennek fogja tekinteni az atomegyezmény keretében javasolt jószolgálati gesztusokat.”

1668073382 5MBJ5rfJA md Oroszország figyelmeztet: Közvetlen összecsapás lehet az Egyesült Államokkal

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!