Pietrelcinai Szent Pio megjósolta a Facebook összeomlását – Jóslata szerint nemsokára eljő a világvége

- Hirdetés -

Pietrelcinai Szent Pio egy stigmatizált olasz római katolikus pap, aki kapucinus szerzetes volt 1968-as haláláig. 1999-ben boldoggá, 2002-ben pedig szent II. János Pál pápa szentté avatta. Születési neve Francesco Forgione, ám a Pio nevet a szerzetesrendben kapta. Pio atya életében több csoda is előfordult. Az első 1908-ban, a második 1939-1945 között és így tovább.

1 6 Pietrelcinai Szent Pio megjósolta a Facebook összeomlását - Jóslata szerint nemsokára eljő a világvége

Egyes források szerint Pio atya megjósolta a Facebook bukását. 2021. október 4-én az egész világon összeomlott a Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp. Az embereknek fogalmuk sem volt arról, hogy mi történt a social mediaval. Sokan azt gondolták, hogy az internetszolgáltatójuk adta be a kulcsot, ám amikor minden más oldal bejött az imént említetteken kívül, akkor kezdték gyanítani, hogy valami a Facebook háza táján romlott el.

social media tips blog header no logo Pietrelcinai Szent Pio megjósolta a Facebook összeomlását - Jóslata szerint nemsokára eljő a világvége

Az influenszerek nem tudtak új tartalmakat feltölteni, az emberek nem tudtak a barátaikkal, rokonaikkal beszélni, nem értesültek új hírekről és nem tudták megosztani épp hol tartózkodnak, vagy milyen hangulatban vannak. Ez az állapot masszív hat órán keresztül tartott, és másnapra olyan volt minden mintha mi sem történt volna. Az előző nap elküldött üzenetek végül célba értek, és mindenki el tudta intézni a dolgait.

- Hirdetés -
106034873 1563896920084rtx70ilm Pietrelcinai Szent Pio megjósolta a Facebook összeomlását - Jóslata szerint nemsokára eljő a világvége

A legtöbb éleslátó kutató szerint eme eseményről a misztikus Padre Pio írt a próféciáiban. A bibliai Jelenések könyve közvetve utalhatott a közösségi média kudarcára is. A misztérium hívei szerint az esemény hasonlított a Pio atya által megjövendölt úgynevezett „három napos sötétségre”. Vajon ez azt jelenti, hogy hamarosan kitör a harmadik világháború, vagy hogy elkezdődik a világvége, amelyet a lelkész 2021-re jósolt?

19320324 2bfa9865792437eb5fcd72952786fab4 wm Pietrelcinai Szent Pio megjósolta a Facebook összeomlását - Jóslata szerint nemsokára eljő a világvége

A „sötétség három napjáról” különböző vallási forrásokban találunk látomásokat. Máté evangéliuma, a Jelenések könyve és Pio atya írásai is említik őket. A francia stigmatista Maríe Julie Jahenny és a stigmatista Catherine Simon is a „három sötét napról” beszélt. Egyes források szerint a sötétség három napja nem sokkal Jézus Krisztus eljövetele előtt fog bekövetkezni.

b9cp9heyjbm42ffp8wf7fv6grtnkzytek874ufe Pietrelcinai Szent Pio megjósolta a Facebook összeomlását - Jóslata szerint nemsokára eljő a világvége
Maríe Julie Jahenny

Egyházi források szerint három napos sötétség fogja elborítani a földet nem sokkal Jézus második eljövetele előtt. A Jelenések könyve szerint a sötétség három napja alkotja a hét tál közül az ötödik tartalmát, amelyet az angyalok az utolsó napokban fognak a földre kiönteni.

- Hirdetés -
3 8 Pietrelcinai Szent Pio megjósolta a Facebook összeomlását - Jóslata szerint nemsokára eljő a világvége

Nehéz azonban feltételezni, hogy egy mindössze hat órán át tartó közösségi média kiesés a három nap sötétség egyike-e.

A Facebook összeomlását Krzysztof Jackowski látnok is megjósolta. Jó pár hónappal ezelőtt azt jósolta, hogy augusztusban vagy ősszel nagy válság lesz. Azt mondta, hogy ez az Egyesült Államokban fog kezdődni, s az összeomlás következtében a Facebook részvényei az amerikai tőzsdén egy órán belül 5,5%-kal fog esni.

Pietrelcinai Szent Pio megjósolta a Facebook összeomlását - Jóslata szerint nemsokára eljő a világvége
Krzysztof Jackowski

Wojciech Glanc is nagy pontossággal jósolta meg a jelenlegi eseményeket. Az egyik népszerű lengyel tisztánlátó nemrégiben megosztott egy látomást az internetezőkkel, melyben a lengyel-fehérorosz és litván-fehérorosz határon történő provokációkat is megjósolta.

- Hirdetés -
Jasnowidz Wojciech Glanc 696x507 1 Pietrelcinai Szent Pio megjósolta a Facebook összeomlását - Jóslata szerint nemsokára eljő a világvége
Wojciech Glanc

„Tiszta képet látok, mintha egy horrorfilmből lenne. Valamiféle csatornában állok, de ez nem víz volt, hanem vér. Valahol a háttérben, még ebben a pillanatban is, Lukasenko és Putyin mosolygó alakját látom, mintha táncolnának. Ki merem jelenteni, hogy, ahogy korábban mondtam, most az eszkaláció és az agresszió időszakába lépünk. Megkockáztatom, ahogy korábban is mondtam, az eszkaláció és az agresszió időszakába léptünk és valami megtörik az emberekben. Nehéz időszak közeledik, nagyon aggódom ezért a negyedévért. Ez válsághoz fog kapcsolódni. Ez a válság már itt van, vannak témák, amelyek elfedik a figyelmünket. Lesz valami különös katasztrófa, amit az évszázad globális katasztrófájának fogunk nevezni. Egy természeti katasztrófa, ami úgy fog lecsapni, hogy az emberek szíve az egész világon megáll.”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!