Rendszeresen megengedi férjének, hogy megcsalja… – Azért teszi, hogy megmentse a házasságukat

- Hirdetés -

Monica nyíltan bevallotta mindenkinek, hogy megengedi férjének, hogy megcsalja. Tudja, hogy ez nagyon furán hangzik, mégis úgy gondolja, hogy így tudja megmenteni a kapcsolatukat. A 37 éves hölgy, alacsony libidóval rendelkezik, ezért férjének engedélyezte, hogy más nőkkel is találkozgasson.

MonicaDisrupt Rendszeresen megengedi férjének, hogy megcsalja... - Azért teszi, hogy megmentse a házasságukat

Akkor kezdődtek a gondok, amikor Monica elkezdett egy szórakozóhelyen táncosként dolgozni. Férje egyáltalán nem volt féltékeny, nem ez jelentette a problémát.
A hölgy elmesélte, hogy nagyon fárasztó volt, hogy egész éjszaka mosolyogjon a férfiakra, legyen velük kedves, még akkor is ha esetleg megalázták.
Szóval nap végén teljesen kiégve ért haza, szinte depressziósnak érezte magát. Nem akarta, hogy a férje közeledjen felé.

https s3 images.ladbible.com s3 content 946c6b4561721fbd8150882a1803ee2f 1 Rendszeresen megengedi férjének, hogy megcsalja... - Azért teszi, hogy megmentse a házasságukat

Nagy próbatétel volt a kapcsolatuknak ez az időszak. Nagyjából havi 1-re lecsökkent az együttléteik száma, még a férje társaságát sem kereste. A 40 éves John nagyon aggódott a házasságukért, és ennek hangot is adott. Ekkor találta ki Monica a megoldást.

Engedélyezte férjének, hogy más nőkkel létesítsen kapcsolatot. Fel akarták dobni a házas életüket, gondolták, ha behívnak még egy személyt, az jó hatással lesz rájuk. Ahogy telt az idő, extrább dolgokat is bevállaltak.
Monica azt is megengedte Johnnak, hogy ezeket az egyéni kalandjait, amiket más lányokkal élvezhetett ki, videóra rögzítsék. Ezeket a felvételeket különböző portálokra feltöltötték, és jó pénzt kaptak érte. Később már ezeknek a portáloknak dolgozott a férfi…

- Hirdetés -

Monica elmondta álláspontját:

„Lehet, hogy úgy hangzik, mintha most lenne vége a szerelmünknek. De egyáltalán nem így történt, mindennél jobban szeretem a férjem. Jót tesz nekünk, ha kicsit felpezsdítjük a napjainkat. Illetve azokon a videókon csak fizikailag van ott, a lelkével engem szeret. Most az eddigi legjobb a kapcsolatunk, megértjük és támogatjuk egymást.”

„Beszél ezekkel a nőkkel, mindenről tudok… De pont ezért bízom meg benne, tudom hogy nem lenne hűtlen. Mindenbe beavat, nincsenek titkaink egymás előtt.”

NINTCHDBPICT000672133625 Rendszeresen megengedi férjének, hogy megcsalja... - Azért teszi, hogy megmentse a házasságukat

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!