Szépsége megriasztja a férfiakat. Régebben kinevették, annyira csúnyácska volt

Megosztás

- Hirdetés -

Celine Centino modellként és influencerként dolgozik. Szépsége elbizonytalanítja a férfiakat, de ez nem mindig volt így. A 10 évvel ezelőtti fotóit elnézve nehéz elhinni, hogy ugyanarról a személyről van szó.

kep 2022 07 04 211451456 Szépsége megriasztja a férfiakat. Régebben kinevették, annyira csúnyácska volt

Szépsége megfélemlíti a férfiakat

Celine Centino Zürichből származik modell, és úgy néz ki, mint a női szépségideál, amelyet az Instagramon hirdetnek. És bár úgy tűnhet, hogy egy influencer nem tud elszakadni a férfiaktól, Celine panaszkodik, hogy nem talál párt. Hogyan? Tán túl vonzó?

kep 2022 07 04 211442448 Szépsége megriasztja a férfiakat. Régebben kinevették, annyira csúnyácska volt

Állítása szerint a pasik nem mernek közeledni felé. Senki sem meri leszólítani…

Néha, amikor a barátaimmal lógok, a férfiak úgy néznek rám, mintha meg akarnának enni, de ha rájuk mosolygok megdermednek…

- Hirdetés -

A 26 éves lány elmondása szerint évek óta egyedülálló. Még ha olyan férfival is randizik, akivel meglenne a kémia, zavart az egész szituáció…

kep 2022 07 04 212041187 Szépsége megriasztja a férfiakat. Régebben kinevették, annyira csúnyácska volt

Centino számára nem a férfi megjelenése a legfontosabb. Ez azért van, mert tökéletesen emlékszik arra, hogy milyen „komplikáltnak” lenni és üldözöttnek lenni a kinézeted miatt.

Egy vagyont költött plasztikai sebészetre

Tökéletes arc, izgató ajkak, nagy mellek, vékony derék, dús haj – így néz ki ma a 26 éves lány. De a svájci nő nyíltan elmondja, hogy megjelenése elsősorban a plasztikai műtéteknek köszönhető. Egyszer Celine nagyon „komplikált” tinédzser volt, akit társai gyötörtek. Kinevették, hogy nagy orra van, és úgy néz ki, mint egy fiú.

- Hirdetés -

nagyon boldogtalan voltam. Amikor a tükörbe néztem, szörnyen éreztem magam, mintha a saját testemben lennék csapdában

Celine már akkor elhatározta, hogy gyökeresen megváltoztatja az életét. És betartotta a szavát, annak ellenére, hogy sok pénzt költött arra, hogy elérje célját.

Évekig tartó zaklatás után végre elégedett vagyok magammal és azzal, ahogy kinézek.

kep 2022 07 04 212432768 Szépsége megriasztja a férfiakat. Régebben kinevették, annyira csúnyácska volt

Háromszor végeztek rajta mell nagyobbító műtétet. Korrigálták az orrát, állkapcsát, arcát, ajkait. Bár állítása szerint ma végre elégedett a külsejével, máris újabb plasztikai műtétet tervez. Végleg felhagyott a fodrász szakmával, és modellként keresi a pénzt. Szépségét az Instagramon több mint 520 ezren követik.

- Hirdetés -

Celine 19 évesen kezdte átváltozását. A korábbii fotóit nézve nagyon nehéz elhinni, hogy ugyanarról a személyről van szó.

kep 2022 07 04 213946533 Szépsége megriasztja a férfiakat. Régebben kinevették, annyira csúnyácska volt

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!