Szeretőjét is magával vitte a nászútra az ifjú férj – A legnagyobb meglepetés azonban csak ezután következett

- Hirdetés -
naszut Szeretőjét is magával vitte a nászútra az ifjú férj - A legnagyobb meglepetés azonban csak ezután következett

Tizenegy év házasság után választott szét a máltai bíróság egy párt, miután kiderült, kapcsolatuk rendkívüli furcsaságokat tartalmazott.

A volt feleség azt állítja, csak a pénzéért vette el őt párja.

Már az esküvő szervezésénél előjöttek a furcsaságok, a vőlegénynek ugyanis esze ágában sem volt hozzájárulni a költségekhez, még a gyűrűket sem fizette ki. Csak az autóbérlés és a videózás összegét volt hajlandó állni. Az anyagi kérdésekről a frigy alatt sem beszélt soha a feleségével.

- Hirdetés -

A pár 2007-ben fogadott egymásnak örök hűséget, a nászútra azonban csak egy évvel később utaztak el. Az indulás napján a férj közölte feleségével, hogy egy barátja is elkíséri őket az útra.

UtazzFillerekert.hu Korfu nyaralas 4 wb 1 Szeretőjét is magával vitte a nászútra az ifjú férj - A legnagyobb meglepetés azonban csak ezután következett

Az igazi döbbenet Korfun, egy szállodában érte az asszonyt. Szembesülnie kellett azzal, hogy élete szerelme egy háromágyas szobát foglalt le, így a mézesheteket egy másik férfival együtt volt kénytelen eltölteni. A feleség számára ekkor lett gyanús, hogy választottja a saját neméhez vonzódik.

155610580832414979733377157739904716634 img 4739 Szeretőjét is magával vitte a nászútra az ifjú férj - A legnagyobb meglepetés azonban csak ezután következett

A házasság ideje alatt a nő kétszer is teherbe esett annak ellenére, hogy férje teljesen elhidegült tőle. Azonban egyik baba sem született meg, mindkétszer elvetélt. A férfi még az orvoshoz sem volt hajlandó elkísérni a kétségbeesett asszonyt, akit első alkalommal édesanyja támogatott, másodszor pedig egyedül kellett megbirkóznia a történtekkel.

- Hirdetés -

A nő a bíróságon elmondta, hogy férjével már külön élnek és férje a barátjával osztja meg életét. Ám a férfi ugyanúgy elvárta volna tőle, hogy elvégezze a házimunkát helyette és új párja helyett, ahogyan házasságuk alatt tette.

A férj amellett, hogy elutasította a vádakat, magyarázatot sem adott a történtekre. Az azonban kiderült, hogy gyermekkorában családon belüli erőszak áldozata volt.

bi ro sa g1 Szeretőjét is magával vitte a nászútra az ifjú férj - A legnagyobb meglepetés azonban csak ezután következett

A tárgyalás során egy gyámügyes is jelen volt, aki elmondta, hogy a pár örökbefogadási kérelme is elutasításra került, mert a férj nem volt hajlandó arra, hogy részt vegyen egy családterápiás kezelésen. Sőt, csupán pénzügyi befektetésnek tekintette a gyermekvállalást.

- Hirdetés -

A hallottak után a bíróság felbontotta a házasságot, méghozzá azért, mert úgy ítélték meg, hogy a férj egyáltalán nem hajlandó az elkötelezettségre. A döntésben semmilyen szerepet nem játszott a férfi nemi identitása.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!