Szívátültetésen esett át, majd daganatot találtak az agyában. Megmutatja teste változásait, büszkén vállalja hegeit.

- Hirdetés -

Szívátültetésen átesni szörnyű lehet, de valakinek ez még csak a kezdet volt… Bemutatjuk Cecilia-Joy Adamou-t aki egy igazi harcos, rengeteg akadályt gördített elé az élet. Jelenleg 21 éves, és újságíróként dolgozik. Szeretné az embereket felvilágosítani a szervtranszplantációval kapcsolatban, úgy érzi sok tévhit terjeng erről.

21 éves korára szívátültetésen, veseátültetésen és rákos daganatos betegségen is keresztülment. A lány büszkén vállalja a műtét utáni hegeket. Gyakran megosztja követőivel tapasztalatait és kórházi történeteit. A közösségi médiában imádják a lányt. TikTok videójában elmesélte, hogy milyen furcsa mellékhatásokkal kell együtt élnie szívműtéte következtében.
De először olvasd el ennek a hihetelen erős lánynak a történetét!

Cecilia története:

Születésekor bal pitvari izomerizmussal járó atrioventricularis septális defektust diagnosztizáltak nála. A szívüregében lyukak voltak. Hat hónaposan és két évesen is megműtötték, 6 éven keresztül normális életet élhetett.

2010-ben életmentő szívátültetésen esett át, mert szíve elgyengült és leállt. Szerencsére találtak neki donort, egy 45 éves férfi szívét kapta meg.

„Ettől a férfitól van a szívem. Megtudtam a nevét és megismertem a családját. Megtudtam, hogy nagyon szeretett gyűjteni dolgokat, főleg bélyegeket. Ez érdekes, mert én is imádok összeszedni különböző tárgyakat, gyerekkoromban pl. babákat gyűjtöttem.”

„3 hónapon keresztül gépek tartottak életben. A szüleim minden nap úgy mentek haza a kórházból, hogy nem tudták, hogy reggel még élni fogok-e. Többször behívták őket, hogy búcsúzzanak el tőlem.”

In the Evelina Szívátültetésen esett át, majd daganatot találtak az agyában. Megmutatja teste változásait, büszkén vállalja hegeit.

Itt még nem ért véget a küzdelem. Cecilia veseelégtelenségben szenvedett, édesanyja adta neki az egyik veséjét. Idegsérülés miatt a lábát is meg kellett műteni.
Ezek után még az eddigieknél is nagyobb harc következett. 2014-ben két daganatot találtak az agyában és kettőt a gerincében is, ezeket valószínűleg a gyógyszerei váltották ki.

A 3 furcsa változás a testén:

A lány elárulta a videóban, hogy az emberek láthatják a szívét a mellkasán és a gyomrán keresztül. „Azt hiszem ez azért van, mert amikor belém tették a szívet, egy alultáplált 11 éves kislány voltam. A szív pedig egy 45 éves felnőtt férfié volt.”
has Szívátültetésen esett át, majd daganatot találtak az agyában. Megmutatja teste változásait, büszkén vállalja hegeit.
Majd elmesélte, hogy amikor az agydaganatot eltávolították, belefúrtak a koponyájába hátul. Abban a foltban soha többé nem nőtt ki a haja és a lyukat megérintve lehet érezni a pulzálást.
haj Szívátültetésen esett át, majd daganatot találtak az agyában. Megmutatja teste változásait, büszkén vállalja hegeit.

Végül azt is elmesélte, hogy az egyik lába szó szerint nem mozdul az idegkárosodás miatt.

woman with heart transplant bizzare side effects 4 Szívátültetésen esett át, majd daganatot találtak az agyában. Megmutatja teste változásait, büszkén vállalja hegeit.

A lány most modellként dolgozik egy olyan ügynökségnél, ami fogyatékkal élő és látható különbségekkel rendelkezőket foglalkoztat.

Cecilia bátorsága mindenkit ledöbbentett. Árad belőle a pozitivitás és az energia. Célja, hogy népszerűsítse a szervadományozást. Reméli, hogy más rászorulók is megkaphatják a legnagyobb ajándékot az életben.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!