Szörnyű tragédia történt, elhunyt a 27 éves férfi – a hatóságok nagy erőkkel nyomoznak

- Hirdetés -

Patrick F. 27 éves brit származású férfi a barátaival ment el egy fergetegesnek ígérkező egy hetes sí vakációra. Óriási kedvvel indultak az utazásra az Alpokba, már egy összeszokott baráti társaságként élvezhették a kalandot. Senki sem számított arra, hogy egy szörnyű tragédia fog bekövetkezni.

tragédia

A férfi a barátaival együtt mulatozott egy helyi bárban, de Patrick már korábban úgy döntött, hogy hazasétál. Egyenesen a szálláshelyükre indult, de sajnos másnap reggel még mindig nem találták otthon a barátai. A társaság elmondása alapján egyáltalán nem vall a férfira az ilyen viselkedés és a kimaradás, ezért azonnal jelentették a rendőrségen.

Bekövetkezett a legrosszabb, a férfit az út szélén találták meg, sajnos már holtan. Megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudták. Patrick már a második brit síelő, akivel ilyen szörnyűség történt. A korábbi eset március végén történt, szintén az Alpok területén. A helyi hatóságok minden erejükkel az ügy megoldásán dolgoznak.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!