Teljesült a menyasszony végakarata – Kedvese már halála után vette feleségül őt

- Hirdetés -

Yang Liu öt és fél éven át küzdött, azonban elvesztette a csatát a mellrákkal vívott harcban. Halálos ágyán megígértette szerelmével, hogy egybekelnek. Xu Shinan mindenképpen eleget szeretett volna menyasszonya kívánságának, ezért a nő temetésén el is vette őt feleségül.

A férfi elmesélte, hogy Liu utolsó napjaiban már nem volt a tudatánál, ezért elbúcsúzni sem tudott tőle. A szerelmesek 2007-ben találkoztak, esküvőjüket pedig 2013-ra tervezték, de a nő betegsége meghiúsította azt.

Későb újratervezték a ceremóniát, de ekkor szörnyű hírt kaptak. Liu összes szervét megtámadta a halálos kór, az orvosok már nem tehettek érte semmit.

- Hirdetés -

A nő temetésén Liut esküvői ruhába öltöztették, de mivel halottal nem lehet házasságot kötni, ezért csak megrendezték az esküvőt.

„Minden, amit tehetek, hogy teljesítsem a kívánságodat, hogy a menyasszonyi ruhát viselhesd, ami az én kívánságom is volt, de már nem teljesülhetett” – mondta a szertartáson a vőlegény.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!