Titokban levideózták a metrózó férfi reakcióját, amikor észreveszi, hogy egy kisfiú bámulja a telefonját. Hihetetlen, mit művelt.

Megosztás

- Hirdetés -

A telefonunk talán az egyik legprivátabb eszközünk, szeretjük, ha idegenek nem nézik végig, hogy mi éppen mit nézünk vagy mivel játszunk. Óriási nézettsége lett ennek a titokban készített videófelvételnek. A metrón ült egy kíváncsi kisfiú, aki végig a mellette ülő férfi telefonját nézte, aki éppen egy játékkal játszott.

fiuu Titokban levideózták a metrózó férfi reakcióját, amikor észreveszi, hogy egy kisfiú bámulja a telefonját. Hihetetlen, mit művelt.

A New-York-i metrón zajló események arra késztettek minket, hogy kicsit átgondoljuk, hogy hova is tart az emberiség. Eszünkbe juthat, hogy milyen sokat jelent, amikor valaki egy apró dologgal kedveskedik. Elég egy udvarias ajtó nyitás vagy egy kedves mosoly a veled szembe sétálótól.

Egy férfi csak ült a metrón és elmélyülve játszott a telefonján, még a füles is be volt dugva a fülébe. A mellette ülő kisfiú, már percek óta csak a telefont bámulta, izgatottan mosolygott és követte a történéseket. Néha annyira beleélte magát, hogy hangosan közbe szólt, hogy mit is kéne csinálni.

fiuuu Titokban levideózták a metrózó férfi reakcióját, amikor észreveszi, hogy egy kisfiú bámulja a telefonját. Hihetetlen, mit művelt.

A mai világban már az ilyen fiatal gyerekek is szinte rabjaik a technikai eszközöknek, hát ez a kisfiú sem volt másként.

Az elmélyülve metrózó férfi nem is vette észre azonnal, hogy mi is történik mellette. Pár perc elteltével jött rá, hogy egy kíváncsiskodó tekintet kíséri az izgalmas játékot. Ekkor ránézett a gyerekre, aki úgy tűnt, teljesen zavarba jött. Nem tudta, hogy mi lesz ennek a következménye, talán el is szégyelte magát. De mindenki tudja, hogy ezt a gyermeki kíváncsiskodást nem lehet és nem is szabad visszafogni.

- Hirdetés -
fiu3 Titokban levideózták a metrózó férfi reakcióját, amikor észreveszi, hogy egy kisfiú bámulja a telefonját. Hihetetlen, mit művelt.

Ezek után, egy igazán meghökkentő dolog történt, a titokban videót készítő utas teljesen ledöbbent. A srác először folytatta csak tovább a játékot, a gyermek pedig szintén tovább érdeklődött. Majd egyszer csak a férfi kihúzta a készülékből a fülhallgatóját és odaadta a gyermek kezébe. Megengedte, hogy kipróbálja ő is. A kisfiú meglepődött, de azonnal izgatottan kezdett bele a játszmába. Egyszerre volt zavarban és nagyon örült is.

fiu4 Titokban levideózták a metrózó férfi reakcióját, amikor észreveszi, hogy egy kisfiú bámulja a telefonját. Hihetetlen, mit művelt.

A videófelvételt Kia Tatiyana Davis készítette, amit ide kattintva meg is tudsz nézni. A videó készítője megosztotta az interneten a jelenetet, rengetegen kommenteltek hozzá illetve tovább is osztották. Az emberek imádták ezt a kedves cselekedetet.

„Micsoda édes gyerek, ez a férfi pedig egy igazán jó ember!”

„Olyan zűrzavaros napom volt, most jobb kedvem lett, hogy megnéztem ezt a videót!”

fiu5 Titokban levideózták a metrózó férfi reakcióját, amikor észreveszi, hogy egy kisfiú bámulja a telefonját. Hihetetlen, mit művelt.

Talán neked egy semmiség volt ez, de ennek a kisfiúnak ott ez a világot jelentette. Nagyon jó példát mutat ezzel a férfi. Fogalma sem volt róla, hogy felvétel készült a történtekről. A videó készítője épp ezért csodálta annyira az esetet. Ezek az apró dolgok szükségesek ahhoz, hogy megtaláljuk az igazi örömet az életben. Sokkal boldogabb lenne a világ, ha gyakrabban tennénk valami apró kis figyelmességet másokért.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!