„Tönkrement az életem” – Zsolt 47 milliót nyert a lottón, ma 600 forintja van

- Hirdetés -

„Akkor mindenkinek jó voltam, most meg mindenki eldob, szó szerint.”

Varga Zsoltnak három gyermeke van, akik jelenleg nevelőszülőknél élnek és a felesége is elhagyta. Házán is túl kellett adnia, most egy régi barátjánál húzza meg magát.

„Tönkrement az életem. Annak idején nem volt nyeremény, de volt párom, volt életem. És utána tönkrement.”

- Hirdetés -

Az egykori lottónyertes, Varga Zsolt jelenleg alkalmi munkákból él, nyáron például füvet nyír.

A taszári férfi a skandináv lottó közel ötven milliós főnyereményét tudhatta magáénak. Zsolt családtagjai születésnapját játszotta meg, eleinte pedig nem is akarta elhinni, hogy valóban nyert. Aztán a lottónyereményből vett egy házat, felújította és berendezte azt.

„650 ezer forintért rakattam cserépkályhát, rendbe raktam az egész házat, az egész házat! Bebútoroztam, amit mondott a kisgyerek, neki ilyen ágy kell, nekünk olyan ágy, franciaágy, neki verdás ágy, mert a Verda volt a minden, a kislánynak babás, úgyhogy mindenünk megvolt.”

- Hirdetés -

Majd elkövette a legnagyobb hibát, amit egy lottómilliomos elkövethet. Kölcsönadott. A könnyelmű költekezés mellett rengeteg pénzt adott kölcsön, így a könnyen jött pénz, könnyen is ment. Pár hónap múlva már semmije nem maradt. Közben felesége elhagyta, gyermekei nevelőszülőkhöz kerültek és a házat is el kellett adnia.

Azt mondja, akkor ő volt a legjobb ember a világon, mostanra viszont mindenki megfeledkezett róla. A férfinak 47 millió 286 ezer forint ütötte a markát, mára viszont hatszáz forint van a zsebében.

A szakemberek elmondása szerint a szerencsejátékok nyertesei tízből kilencszer ugyanúgy járnak, mint Varga Zsolt.

- Hirdetés -

„A lottónyertesek 90 százaléka átlagosan másfél év alatt szokta elkölteni a teljes nyereményt, és általában sokkal rosszabb anyagi körülmények közé jutnak, mint ahonnan kiindultak.”

A nyerteseknek erősen javasolják, hogy senkinek ne beszéljenek hatalmas szerencséjükről, ha pedig mégis kiderülne, hogy nyertek, minden kölcsönkérőt utasítsanak el. A megnyert pénzösszeget fektessék be, ehhez pedig kérjenek szakmai segítséget.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!