Tudnod kell! – „Ha életed része akarna lenni, akkor veled lenne”

- Hirdetés -

A párkapcsolatok bonyolultak, efelől semmi kétségünk, ahogy valószínűleg neked sincs. Ha valaki az életed része akarna lenni, akkor bizony veled lenne. Ez ilyen egyszerű. Bár kemény mondat ez, de minden kétséget kizáróan igaz. Miért nem hív fel? Miért nincs veled? Erre rendkívül egyszerű magyarázatot adni, de ezek a magyarázatok hamisak.

Aki az életed része kíván lenni, az az is lesz és törekszik is erre. Nehézségek esetén, késés vagy mulasztás esetén szól, biztosan nem fogsz várni rá feleslegesen. Ha egy találka nem jön össze, akkor már tervezi is a következőt, amin biztosan ott lesz. Áldozatot hoz érted és úgy szervezi a dolgait, hogy mindig a rendelkezésedre álljon.

Mindannyiunknak vannak elfoglaltságai, munkája és szabadideje. Szól, hogy ma nem ér rá, hogy nehéz napja volt és egyedül szeretne lenni, de korántsem mindegy, hogy ez hogyan történik. Milyen hangnemben mondja, hogyan tálalja és te hogyan érzed magad ettől. Arról már nem is beszélve, ha se szó, se beszéd, fogja magát és eltűnik. Órákra, napokra vagy akár egy hétre.

- Hirdetés -

A legnagyobb probléma az, hogy te bízol benne, elhiszed minden szavát, a kifogásokat és képtelen vagy meglátni az igazságot. Tartalék vagy és te ehhez alkalmazkodsz. Bebizonyítod, hogy rugalmas és mindig megértő vagy, hogy bizony érdemes vagy a figyelemre. Reméled, hogy észreveszi és szakít rád némi időt.

De tévedsz, nem így lesz.

Minden egyes visszautasításnál összetörsz, a szíved megszakad. Sosem ér rád, mindig közbejön valami, ami fontosabb, mint te. Te pedig, elhiszed és megérted, nem hisztizel, nem kiabálsz vele, csak mosolyogsz, mert erősnek mutatod magad, hiszen az is vagy. Úgy hiszed, ezt teszi egy erős nő. De, valóban így cselekszik egy erős nő??

- Hirdetés -

Ha valaki az életed része akar lenni, akkor az is lesz. Nem lesznek kifogások és nem lesz magyarázkodás. Teljesen mindegy, hogy barátról vagy szerelemről van szó, csak igazság lesz. Ne gondold azt, hogyha ezt megosztod az illetővel, akkor te leszel a rossz ember. Ez nem így van. Te is ember vagy, vannak igényeid, amiket ő képtelen kielégíteni. Jó, ha tudod, nem veled van a baj, hanem vele. Te kiállsz magadért és ez a legtöbb, amit megtehetsz és meg is kell tenned. Kiállni magadért és az elveidért.

Nem kell, hogy a másik fél rossz ember legyen, egyszerűen nem passzoltok össze, nincs közös jövőtök. Ezt pedig, be kell látnotok, mindkettőtöknek. Az üres ígéretekből soha nem lesz semmi. Te pedig nem ezt érdemled. Olyan emberekre van szükséged, akiknek sokat jelentesz és fontos vagy nekik. Arra nincs szükséged, hogy valaki azt szajkózza, hogy látni akar, de ezért nem tesz semmit.

Hidd el, vannak olyan emberek, akik szeretnek téged és nem találnak ki különböző kifogásokat. Becsületes bánásmódot érdemelsz, ez nem kérdés.

- Hirdetés -

Ezt végigolvasva úgy érzed majd, hogy jó néhány nehéz döntést meg kell hoznod. Igen, nagy valószínűséggel így is van. De egy percig se bánd, ha olyan embertől kell elköszönnöd, akivel nem olyan kapcsolatod, mint szeretnéd. Olyan emberre van szükséged, aki megbecsül, aki szeret és tisztel téged. És, sokan vannak. Még, ha várnod is kell, rád találnak. Várj és nagyon figyelj! Járj nyitott szemmel és nyitott szívvel!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!