Videóban meséli el, hogy hihetetlen módon buktatta le a párját, amikor megcsalta. – „Pszichopata vagy!”

- Hirdetés -

Gyakran mondják, hogy a nők olyanok mint az FBI ügynökök. Chloe Powell egy fiatal lány, aki egyáltalán nem titkolja, hogy gyakran lecsekkolja ismerőseit, ha gyanakszik valamire. A lányok élvezik is ezeket a nyomozós akciókat.

Egy TikTok videójában mesélte el, hogy hogyan buktatta le a párját. Már egy ideje gyanakodott a srácra, hogy hűtlen hozzá. Amikor egyik este megint elment otthonról, lenyomozta Instagramon keresztül.

A barátja nagy Instagram guru volt, mindig posztolgatott a menő helyekről. Ezen az estén is ugyanígy becsekkolt. Megkereste azt a helyet, ahol ő van, és végig nézte az összes lányt, aki abban az időpontban onnan posztolt. Figyelmesen megnézte és meghallgatta az összes sztorit, posztot, hátha kiszúrja a barátját valahol. Sikerrel is járt.

@chlopowell2

MI5 or the FBI please employ her… #fyp #BeBold #psycho #investigator #mi5

♬ original sound – Chloe Powell
- Hirdetés -


Sajnos részleteket nem árult el, de nagyon büszkén mesélte el TikTokon a történteket. Pár nap alatt 920 ezer kattintás érkezett a videóra.
A kommentelők közül sokan elismerték, de voltak akik pszichopatának és őrültnek nevezték.
„Ő nem pszichopata, csak okos.”, „Sejtette, hogy megcsalja, és elég okos volt, hogy bebizonyítsa.” -írták a védelmére kelt kommentelők.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!