Videófelvételről tudták meg a szülők, hogy viselkednek a gondozók a bölcsiben – Az egyik gyereknek még a lába is eltört

- Hirdetés -

Előfordulnak olyan esetek, mikor az édesanyáknak sokkal előbb vissza kell mennie dolgozni, mint ahogy a GYES-e lejár. Ez lehet azért, mert a családfő hirtelen elveszíti a munkáját és nincs más választása, minthogy kiváltsa őt. Sokan ilyen vagy ehhez hasonló esetben bölcsibe adják gyermeküket, mert ott biztos, hogy megkapják a kellő figyelmet. A legnehezebb feladat azonban megtalálni a megfelelő intézményt, valamint a megfelelő óvónőket.

2 2 Videófelvételről tudták meg a szülők, hogy viselkednek a gondozók a bölcsiben - Az egyik gyereknek még a lába is eltört

Nem is olyan régen, azonban megingott az emberek hite a bőlcsödékben miután a szülők egy sokkoló felvételt láttak. Egyszerűen nem akartak hinni a szemüknek mikor meglátták a bölcsi biztonsági kamera felvételeit. Az eset a floridai Time of Wonder Academy bőlcsödében történt meg, mely nagy felháborodást keltett.

1 2 Videófelvételről tudták meg a szülők, hogy viselkednek a gondozók a bölcsiben - Az egyik gyereknek még a lába is eltört

A bölcsi egyik alkalmazottja minősíthetetlen viselkedést tanúsított egy egy éves gyermekkel szemben. Yamirka Menende bántalmazta őt, melynek következtében el is tört a lába. A legelképesztőbb, hogy a nő egyik kollégája szemtanúja volt az esetnek, ám semmit nem tett annak érdekében, hogy megakadályozza, vagy segítsen a gyermeknek.

- Hirdetés -
3 3 Videófelvételről tudták meg a szülők, hogy viselkednek a gondozók a bölcsiben - Az egyik gyereknek még a lába is eltört

A „7 News Boston” jelentése szerint Yamirka Menendez napközis gondozóként dolgozott az intézményben. Az 51 éves nő felháborító viselkedésére akkor derült fény, amikor a szülők orvoshoz vitték gyermeküket. Az egy éves gyermek komoly fájdalmat érzékelt a bal lábában, ezért a szülők úgy döntöttek megnézetik. A kórházban kiderült, hogy a fiúnak eltört a síp- és a szárkapocscsontja.

4 3 Videófelvételről tudták meg a szülők, hogy viselkednek a gondozók a bölcsiben - Az egyik gyereknek még a lába is eltört

Ekkor merült fel a gyanú, hogy a gyermekkel valami olyasmi történt, ami eddig soha. A rendőrség nyomozást indított az ügyben. Nem telt el sok idő mire kiderült, hogy mi is folyik valójában a létesítményben. A nyomozók által biztosított felvételeken egyértelműen látszik, hogy Yamirka Menendez miként bánt a fiúval.

5 3 Videófelvételről tudták meg a szülők, hogy viselkednek a gondozók a bölcsiben - Az egyik gyereknek még a lába is eltört

Mint később kiderült nemcsak ő volt az egyetlen áldozata. A nyomozás során összegyűjtött anyagok áttekintése során kiderült, hogy Yamirka Menendez egy 4 hónapos babával is hasonlóan járt el. Szándékosan tanúsított vele szemben olyan viselkedést. Az eseteknek szem és fültanúja volt az 52 éves Milagros Rodriguez, aki a kisujját nem mozdította, hogy tegyen ellene valamit. A nőknek korábban nem volt összetűzése a rendőrséggel.

- Hirdetés -

Sajnos nem ez az első ilyen eset. Korábban egy bébiszitter tanúsított ilyen viselkedést azokkal a gyermekekkel szemben, akikre vigyáznia kellett volna otthonában. Olyan is volt, hogy több órára magukra hagyta őket. A nőt a saját férje buktatta le egy biztonsági kamera segítségével. Észrevette, hogy felesége sokszor furán viselkedik ezért szerette volna látni, hogy mit is csinál ő napközben. A felvételeket később megmutatta az érintett szülőknek, akik azonnal megtették a szükséges lépéseket.

Ti tapasztaltatok már valaha negatív dolgot a bölcsiben, óvodában? Osszátok meg sztoritokat a kommentszekcióban.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!