Videón, ahogy a helyi romák ellopnak egy orosz tankot

Megosztás

- Hirdetés -

Napvilágot látott egy új hír, miszerint a helyi romák elloptak egy orosz tankot. Valóban nagyon vad ötletnek hangzik, de tényleg megtörtént. Még az orosz katonák is nagyon meglepődtek, hogy ilyen előfordulhat. Egy videó felkerült az internetre, amin látszik, ahogy egy traktorral vontatják a tankot a helyiek.

ellop

Borzalmas időszakot kell átélniük a háborúban résztvevőknek. Ezek az események kihatással vannak az egész világ életére és gazdaságára. Rengeteg ember vesztette életét a harcok és bombázások során.

Mégis, a legnagyobb szörnyűségek közepette, néha felüti a fejét egy-egy olyan hír, amin csak mosolyogni lehet. Többek között ez az eset is pont ilyen.

Az egyik helyi ukrán hírportál számolt be az eseményekről, miszerint a helyi roma származású lakosság egy része összefogott és elloptak egy tankot. A szokatlan eset a Herson megyei Lubimowka faluban történt. Egy traktor segítségével tudták elhúzni a járművet. Esett már meg olyan a történelem során, hogy a helyiek ellopják az ellenséges erők tankját?

- Hirdetés -

Sajnos az utóbbi időben nem volt túl sok okunk az örömre. Azonban ha megnézed ezt a videót, talán a te arcodra is mosolyt csalhatunk.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!