Zelenszkij újabb kamuvideóval próbálja meg manipulálni az embereket. Kit akar hülyének nézni?

- Hirdetés -

A jelenlegi helyzetben azt mondhatjuk, hogy talán még a szemünknek sem hihetünk. Az internetnek köszönhetően, roppant gyorsan terjednek az információk. Rengeteg pozitív hozadéka is van ennek, azonban az álhírek pont olyan gyorsan jutnak el az emberekhez. Számos régi fénykép és videó látott újra napvilágot, amelyekkel könnyű szerrel manipulálják a megtekintőket. A legújabb ilyen videón Zelenszkij elnök szerepel.

Zelenszkij

Sajnos ezek a felvételek szélvészként terjednek a közösségi médiában. Nagyon nehéz eldönteni, hogy melyik hír igaz, melyik csak megtévesztés. Az biztos, hogy körültekintőnek kell lennünk, ugyanis számtalan alkalommal más színben festik le a valóságot.

Élénk találgatások övezik, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vajon Kijevben tartózkodik-e.

Ma hajnalban került ki egy felvétel, amin az ukrán elnök tart beszédet. Több „baki” is csúszott a felvételbe. A háttér nagyon statikus, nincs semmi dinamikája. Sárga meleg fény uralja a hátteret, míg az elnök úr teljesen hideg fényben van. Amit még fontos megemlíteni, hogy éjszaka mínusz fokok vannak Kijev városában, így érdekes, hogy egyáltalán nem látszik a lehelete.

- Hirdetés -

Ha megnézzük a felvételt, a legszembetűnőbb hiba a felvétel elején látszik. Ahogy az elnök úr sétál a kamera felé, a bal válla (a felvételen nekünk a jobb), eltűnik egy pillanatra. A szemfülesek azonnal kiszúrták, és dühöngő kommentek kezdtek özönleni.

Ahogy feltöltötte a videót, az emberek azonnal komment háborúba kezdtek. Sokan támadták, hogy ne akarja hülyének nézni a világot. Számos komment született a poszt alatt, miszerint bohócnak nézi az embereket és próbája az orránál fogva vezetni a népet. Úgy gondolják, ez ismét egy manipulált videó, minden féle kameratrükköket próbálnak alkalmazni.

Ahhoz, hogy ezt a hibát kiszúrjuk, egyáltalán nem kell szakértőnek lenni. Óriási visszhangja lett a felvételnek, az emberek azt tanácsolták, hogy próbáljanak egy kicsit jobban figyelni a részletekre.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!