Gyerekek, akik méregdrága dolgot tettek tönkre. Nem lennék a szüleik helyében…

- Hirdetés -

Mindannyian jól tudjuk, hogy a gyerekek már csak gyerekek és sajnálatos módon ez azt jelenti, hogy a gyerekek esetenként hatalmas galibába keveredhetnek, történjen ez véletlenül, vagy az akaratuknál fogva. Minden szülő képes elfogadni, amikor az egyetlen kisfia, vagy kislány összetör egy levesestányért, vagy kíváncsiságból teletömködi aprópénzzel a ps4 blueray olvasójának a helyét, de amikor a behajtók kopogtatnak több millió forintért az ajtódon egy bírósági végzéssel a kezükben, hogy fizesd ki annak a műtárgynak az árát, amit a kisfiad a hétvégi múzeumlátogatása során tönkretett, na az már egy egészen más kérdés, ezért A mai videóban 10 olyan gyereket hoztam nektek, akik a legdrágább dolgokat tették tönkre.

Lego Szobor

Már az is eléggé kellemetlen lehet, amikor a kistestvéred egyetlen mozdulattal kettétöri azt a legóalkotást, amit több órán keresztül építettél, de ezt még valahogy el lehet fogadni. Nos 2016 folyamán egy Kínában megrendezett Lego Expon valami ehhez hasonló történt, annyi különbséggel, hogy az itt tönkretett alkotás értéke 15000 dollár volt. A helyi tévé riportja szerint még egy óra sem telt el a kiállítás megnyitás után, amikor is egy 5 éves kisfiú felborított egy emberméretű legószobrot, ami nyilvánvalóan darabokra tört.

- Hirdetés -

Az üveg múzeum

Ha őszinte akarok lenni akkor nem tudom, hogy melyik a rosszabb, az hogy a két gyerek valami nagyon drága dolgot tesz tönkre, vagy az, hogy ezt az esetet a szüleik teljesen nyugodtan még videóra is veszik a telefonjukkal. Nos a shanghai üvegmúzeumban egészen pontosan ez történt.

Egyiptomi templom

- Hirdetés -

2013 folyamán egy kínai családnak kellet nyilvánosan bocsánatot kérni a a fiúk tettéjért, amit az egyiptomi luxor városában követett el és igazából örülhetnek, hogy ennyivel megúszták. A srác úgy gondolta, hogy minden látogatóval tudatja, hogy ő egyszer már itt járt és egy 3400 éves templom falán lévő kő vésetek és hieroglifák díszített falba belekarcolta, hogy itt járt Ding Jinhao. Nyilván egy ilyen esetben nincs az a pénz, ami ezt a kárt helyreteheti, mivel ezeknek a régészeti maradványoknak az értéke felbecsülhetetlen.

Ház

Lakástulajdonosnak lenni sokak számára csak egy álom marad és mint azt mindannyian jól tudjuk egy házvásárlás egy hatalmas befektetés, ami renget pénzbe kerül. 2018 áprilisában egy 7 éves troy nevű fiú egy öngyújtót talált a házában és mint minden normális gyerek a kíváncsiságtól fűtve elkezdett ezzel játszani.

- Hirdetés -

Sminkek

A sminkek az egyik legmagasabb árcédulával rendelkező termékei a szépségiparnak. Sok Nő örömére az olyan helyek, mint a sephora, megengedik, hogy minden egyes terméket kipróbálhass magadon, mielőtt kicsapnád a pénztárcádat, hogy a fél havi fizetésed egy maréknyi tárgyra elkölts. 2017 novemberében az egyik ilyen sephora üzletben egy britney nelson nevű sminkes megpillantotta valami olyasmit, ami minden édesanya rémálmai közé tartozik.

A kansas-i Aphrodité

A Tomahawk Ridge nevű közösségi központban volt megtalálható az a szobor amit egy kisfiú annyira ellenállhatatlannak tartott, hogy egyszerűen fogta és megölelte. A biztonsági kamerák rögzítették az esetet amikor is ez a kisfiú egy esküvői összejövetelen megpróbálta megölelni ezt a szobrot, de az sajnos leesett a helyéről és darabokra tört. Az Aphrodite di Kansas City névre hallgató szobor Bill Lyons alkotása és egészen pontosan 138 ezer dollárt ér.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!