10 féle kép, amit a közösségi oldalakra töltenek fel és azok valódi jelentése

- Hirdetés -

Biztos vagyok benne, hogy te is gyakran találkozol az alábbi képtípusokkal a különböző közösségi oldalakon. De tisztában vagy vele, hogy miről árulkodnak ezek a képek? Ha nem, most megtudhatod!

1. Szelfik mindig, mindenhol

Azt mutatja, hogy a kép készítőjének nagy szüksége van mások elismerésére és visszaigazolására. Erősen önközpontú, hiú és önimádatra hajlamos jellemről árulkodik.

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

- Hirdetés -

2. Kihívó szelfik

A „kacsaszájjal” és/vagy a feszülős, kihívó ruhában készült szelfik üzenetet ez: „Én egy szabad, bármire nyitott nő vagyok.”
Az efféle képeket készítő nők így próbálják felhívni magukra a férfiak figyelmét, bár az tény, hogy komoly kapcsolatot így nehezen találnak.

Cláudia Alende (@claudiaalende) által megosztott bejegyzés,

- Hirdetés -

3. Pár fotók

Azok, akik rendszeresen töltenek fel közös képet, azt próbálják sugallni, hogy nincsenek egyedül, szeretik őket és nagyon boldogok. A legfőbb kérdés ilyenkor az, hogy miért kell ezt állandóan tudatni a világgal? Talán van a dologban más „versenytárs”, akinek azt akarják mutatni, hogy nincs esélye?

Doutzen Kroes (@doutzen) által megosztott bejegyzés,

- Hirdetés -

4. Csoportképek

Ha szinte csak csoportképpel lehet találkozni, az az adott személy magányára és belső ürességére utalhat. Továbbá az üzenete lehet ez is: „Én ehhez a csoporthoz tartozok, ami elismerésnek számít.”

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

5. Állatos képek

Ha egy férfinél sok olyan képpel találkozunk, amin egy állat (pl. farkas, tigris, stb.) van, az arra utalhat, hogy szeretne erősnek és bátornak tűnni, de valójában egyik sem az.
Egy nő esetében viszont érzelgősségről és éretlenségről lehet szó.
És persze itt most nem a természetfotósokról van szó! 🙂

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

6. Utazásos képek

Néhány ember esetében az utazásról készült képek arra utalnak, hogy szeretnék hangsúlyozni társadalmi helyzetüket (vagy törekvésüket). „Nézd, ahogy és ahol megengedhetem magamnak” – mondják az ilyen fotók.

Nastasia (@nastasia.life) által megosztott bejegyzés,

7. Olyan képek, amik hátterében valamilyen luxussal kapcsolatos dolog van

Ez a módja annak, hogy világgá kürtölje a sikerét, hangsúlyozza az adott társadalmi státuszát, és hogy kijelentse: „Az életem tökéletes!”

Ambassador Of FIFA WC 2018??⚽️ (@lopyrevavika) által megosztott bejegyzés,

8. Étel-fotók

Egy drága étteremben készült fotó célja az önbecsülés megerősítése és az önpromóció.

Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) által megosztott bejegyzés,

9. Vicces kép önmagáról

Nyilvánvaló, hogy a kép készítője magabiztos és önironikus, hiszen egy nem tökéletesre sikeredett kép feltöltéséhez ezek a tulajdonságok kellenek.

Ashton Kutcher & Mila Kunis (@ashtonmila) által megosztott bejegyzés,

10. Mindenféle szűrő vagy Photoshop nélküli kép

Az efféle fotók azt jelentik, hogy ezek a személyek olyannak látják magukat, amilyenek valójában is. Ez azokra is vonatkozik, akik évekig nem cserélnek profilképet. Utal a stabil és erős jellemre, az erkölcsi érettségre, valamint arra, hogy nincs szüksége az érzelmi „simogatásokra”, amit lájkok formájában kapna meg a közösségi oldalakon. Általában ezek a személyek csak kapcsolattartásra és munkára használják az ilyen oldalakat.
Ők azok, akiknek nem a kép a fontos, hanem az, hogy teljes mivoltában éljék meg az adott pillanatot.

Natalia Vodianova (@natasupernova) által megosztott bejegyzés,

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!