11 történet, ami bizonyítja, hogy létezik még jólelkűség a Földön

- Hirdetés -

Valószínűleg sajnos többet gondolunk arra, hogy mennyire igazságtalan világban élünk és hogy mennyi rossz van benne. Éppen ezért fontos, hogy lássuk az ellenkezőjét is: hogy mennyi jóság, szeretet és önzetlenség vesz minket körül! Ezt bizonyítja az alábbi 11 történet is.

1. Az USA-ban 13 kamion parkolt le egymás mellé egy híd alatt, mert szerették volna megmenteni azt, aki épp levetni készült magát onnan.

- Hirdetés -

2. Kínában egy férfi önszántából eteti a rendőrkutyákat, akik pedig türelmesen várnak a sorukra.

3. Egy hajléktalan nagyon fontos iratokat talált a szemétben, amiket visszajuttatott a tulajdonosának. Ezzel megmentette az életét, ugyanis fontos, életmentő műtétre várt és a papírok nélkül nem végezhették volna el azt.

- Hirdetés -

4. Ez a vendéglátóhely minden nap szétosztja a maradékokat a rászorulók között.

- Hirdetés -

5. Egy futballmérkőzés után az egyik kapus megnyugtatja a másikat, aki teljesen összeomlott, mivel 90 percig hallgatta a szurkoló tömeg rasszista megnyilvánulásait.

6. A szobatársam minden héten 2 alkalommal beszélget a húgával. Ilyenkor mindig segít neki megoldani a matek háziját.

7. Egy diáklány elvesztette a pénzét és az iratait. Egy hajléktalan odament hozzá és odaadta az utolsó pénzét, hogy a lány haza tudjon menni. A lány nem felejtette el és gyűjtést szerveztek a barátaival, aminek során 42000 angol fontot (~15 millió forint) gyűjtöttek össze a férfi számára.

8. Montana Brown kétszer is küzdött rákkal: 2 és 15 éves korában. Megfogadta, hogy ha életben marad, segíteni fog másokon. Így is lett! Orvos lett és ott kezdett dolgozni, ahol az ő életét is megmentették.

9. David és Heather Mosher egy kórházban házasodtak össze. A lány végstádiumú daganatos betegségben szenvedett. David szerette volna boldoggá tenni szerelmét a hátralévő idejében, ezért elintézte, hogy össze tudjanak házasodni ott a kórházban. Heather sajnos 18 órával később elhunyt.

10. Egy vak lánynak az anyukája Braille-írással készített csokit a lánya 9. születésnapjára.

11. Egy anya 2 gyermekével utazott a repülőn. Ez a férfi egyedül, de egész úton segített az anyának lefoglalni a gyerekeket. Sőt, az út végén még a csomagok pakolásánál sem hagyta őket egyedül.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!