12 egyértelmű jel, hogy nem egy igazi nővel, hanem egy lánnyal van dolgod!

- Hirdetés -

A biológia órákon már megtudhattuk, hogy szervezetünk mikor válik nővé. Ám ez nem jelenti azt, hogy tényleg igazi nőkké értünk, hiszen vannak más bizonyos dolgok, amik közrejátszanak abban, hogy valóban nők legyünk. Ilyen például a kor és a dolgokhoz való  hozzáállás. Sok 18-19 éves fiatal lány akarja hinni és mondani magáról, hogy ő bizony nő, ha egyáltalán nem úgy viselkedik. És hogy miben nyilvánul meg, hogy valóban nő vagy-vagy sem? Nos itt van pár dolog, amit összegyűjtöttünk, hogy különbséget tudjatok tenni lányok és igazi nők viselkedése és gondolkodása között.

Önállóság.

A lányok többször kérnek segítséget egy dolog elvégzésében, míg egy nő képes saját maga megoldani a problémát, amivel szembesül.

- Hirdetés -

Tudja hol a határ.

Ha voltál már bulizni, akkor tudod, hogy a lányok követik el azt a hibát, hogy túl tolják a koktélokat. Egy igazi nő mindig tudja hol a határ.

- Hirdetés -

Tisztelettudás.

Míg a lányok folyamatosan más ember figyelmére vágynak, addig egy igazi nő a tiszteletet keresi.

- Hirdetés -

Internet világa.

Míg a lányok folyamatosan a közösségi oldalakon osztják meg a legmeghatározóbb pillanataikat, addig, a nők a fontos pillanatokat személyesen a szeretteikkel osztják meg.

Újdonságok iránti nyitottság.

Egy lány rossz néven veszi, ha egy másik ember kioktatja. Ők mindig azt hiszik, hogy jobban tudják a dolgokat, ezért nem fogadják el, ha valaki kijavítja őket. Egy nő mindig nyitott az új dolgokra, és nem veszi zokon, ha valaki jó tanács szerűen látja el.

Törődés a szeretteinkkel.

Míg egy lánynak nem igazán fontos a szeretteivel való kapcsolat ápolása, addig egy nő ügyel a családi viszonyokra és mindig figyel a másikra.

Napirend.

A lányok nem tudják, hogyan kellene hasznosan felhasználni az időt. A nő tudja, mi a kötelessége, amit meg kell csinálnia, miközben marad ideje egyéb más dolgokra is.

Pletykálkodás.

A lányok nagyon pletykásak tudnak lenni, egyszerűen nem bírják ki, hogy a rájuk bízott titkot ne fecsegjék ki. A nő viszont tudja, mit jelent a bizalom.

Étrend.

A lányok nem hajlandóak új ételeket kipróbálni, csak azt, amihez hozzászoktak. Egy nő azonban képes új ízeket felfedezni.

Figyelemfelhívás.

A lányok képesek sokat mutatni a testükből, hogy felhívják magukra a figyelmet. Ám ettől még nem válsz igazi nővé, mert egy igazi nő mindig visszafogott és szerény.

Szokások.

A lányok képesek az internet segítségével elszórakoztatni magukat, míg egy igazi nő többre értékel egy jó könyvet, vagy találkozót a barátaival.

Értékrend.

Egy lány sosem lesz képes rá, hogy az apró dolgoknak is úgy örüljön, mint a nagynak. Egy nő örül annak is, ha szerettével nézheti végig a naplementét.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!