12 nagyon híres reklámarc, akiket ma már képtelenek lennénk felismerni!

- Hirdetés -

Az az élet rendje, hogy a kisgyermekekből felnőtt emberek legyenek és meg tudjanak állni a saját lábukon. Vannak olyan szerencsés fiatalok, akikre bizonyos emberek felfigyelnek, így már egész kicsi koruktól fogva, a nyilvánosság előtt élik életüket, ennek köszönhetően ők biztosabb talajon járhatják ki saját útjukat. Így volt ez a népszerű márkák reklámarcaival is. Vannak akiket már nem látunk sehol sem felbukkanni, de gyermekkori képeik teljesen beleégtek a retinánkba, hiszen majdnem mindennap láthattuk őket a boltok polcain. Összegyűjtöttük most a leghíresebb márkák arcait, és kiderítettük mi lett velük a siker és a csillogás után.

A népszerű és egyben híres Kinder csokoládén látható fiatal fiú neve Josh Bateson. 2005-ben készült róla az a kép, ami a Kinder termékén szerepelt, ekkor mindössze csak 8 éves volt. Ma egy 21 éves fiatalember, aki Londonba ment tanulni, és mind a mai napig ott is él. A tanulás mellett marad ideje egy kis modellkedésre is.

- Hirdetés -

Josh előtt, Günter Euringer volt látható a csokoládé elején. Elég sokáig lehetett eme termék arca, hiszen 1973-tól 2005-ig az ő arca volt látható rajta. A most 52 éves férfi napjainkban operatőrként foglalkozik.

Gerinas Elena vagy, ahogy többen ismerik, Alenka. 1962-ben a Health nevű magazin borítóján láthattuk meg képét, amikor kislány volt. Egy csokoládégyártó cégnek annyira megtetszett, a kislány, hogy az ő arcocskája került a csokik csomagolására. Csak 8 hónapos volt, mikor ez a kép készült róla. Bizonyos források alapján, ma  Oroszországban él és gyógyszerészként tevékenykedik.

- Hirdetés -

A Gerber bébiétel reklámarca, Anna Terner mindössze 5 hónapos volt, mikor arca megjelent a bébiétel üvegén. Azért ez a kép került a termékre, mert 1931- ben megnyert egy portré versenyt. A hölgy egyébként már 88 éves. Nagyon sokáig angol tanárként dolgozott egy iskolában, ám miután nyugdíjba ment elkezdett rejtélyes regényeket írni.

- Hirdetés -

Diana Shpak ma már 19 éves, de annak idején, mikor még kislány volt a My Family gyümölcslé reklámarcaként ismerte meg egy egész világ. Több mém kép is készült a belőle. Ma Los Angelesben lakik és forgatókönyvíróként próbál elhelyezkedni.

Még 1981- ben egy kislány volt látható a Lego reklámkampányában, akit, mint kiderült Rachel Giordano-nak hívnak, és csak 5 éves volt mikor híresség lett. 2014-ben, mikor a lány már 37 éves nővé érett, újra lefotózták őt a Lego játékokkal együtt. Rachel jelenleg is orvosként tevékenykedik.

A Wagon Wheels csokis keksznek, Maxim Averin volt a reklámarca, még anno a 90-es években. A férfiből híres orosz színész lett, aki a 41. életévét tapossa.

Minden idők legjobb Old Spice reklámjában Isaiah Mustafa látható, aki igencsak sármos férfit alakít a reklámban. 2010-ben tűnt fel először a TV-ben, és azóta is folyamatos szereplőként tartják számon. Ennek köszönhetően több filmszerepet is kapott.

A Marlboro márka reklámarcaként ismerte meg, Darrell Winfield-et az egész világ, aki egy valódi cowboy. 1968-ban került rá a Marlboro dobozaira, ám ez lett neki a végzete, mert 2015-ben tüdőrákban elhunyt.

John Gilchrist, 1972-ben egy nagyon népszerű gabonapehely márka reklámarca volt. A fiú ekkor még csak 3 éves volt, de már egy egész világ ismerte a nevét. Ennek a reklámnak köszönhetően több, mint 200 másik reklámban kapott szerepet. Jelenleg a férfi 49 éves és New Yorkban telepedett le valamint egy nagyvállalat értékesítési menedzsereként tevékenykedik.

A mindenki által jól ismert KFC márka logóján szereplő Sanders ezredes nem más, mint a gyorsétterem alapítója.

Még a 90-es és a 2000-es években, egy nagyon aranyos, göndör hajú kislányt láthattunk feltűnni a Pepsi cola reklámjaiban. A lányt Hallie Kate Eisenberg-nek hívják, ma már 26 éves és színésznőként tevékenykedik.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!