14 dolog, amit minden férfi utál egy nőben

- Hirdetés -

A nők általában mindent megtesznek azért, hogy nőiesnek és érdekesnek tűnjenek a kiszemelt férfi számára, de vannak olyan esetek, amelyekben pont az ellenkező hatást sikerül kiváltaniuk. Minden férfi számára más és más a vonzó vagy éppen a túlzó, de vannak olyan dolgok, amiben nagy részük megegyezik.

  1. Hosszú, karomszerű körmök

A férfiak inkább taszítónak vagy nevetséges tartják a hosszú, hegyes körmöket egy nőn, mint vonzónak. Számukra a praktikusság jelenti az előnyt, ezért nem is értik, hogy hogyan lehet elvégezni a mindennapi teendőket az óriási körmökkel.

2. A kilátszó szőrzet

- Hirdetés -

A férfiaknak nem vonzó, ha azt látják, hogy egy nőn felesleges szőrszálak vannak, főleg, ha azok látványos helyen is vannak. Ezt nem csak a bikinivonalra értjük, hanem a növekedésnek indult hónalj-vagy lábszőrzetre is.

3. A túl bő ruhák viselése

A túlságosan bő ruhadarabokkal a nők szinte soha nem érnek el vonzó hatást, hiszen azok egyrészt nem engednek látni belőlük semmit, plusz általában nagyobbnak is mutatja őket a valóságnál. Célszerű és előnyösebb is testre szabott, a szépséget kiemelő darabokat választani.

- Hirdetés -

4. A kedvesség hiánya

A nők lehetnek soványak, kövérek, szőkék vagy barnák, de a férfiak egyik legfontosabb elvárása a kedvesség. Ha egy nő soha nem mosolyog, mogorva, akkor azt a férfiak biztosan el fogják kerülni, mivel egyáltalán nem tartják őket vonzónak. Ugyanez igaz a vezetés közben vagy az utcán kiabáló nőkre is.

5. Az úszógumik

- Hirdetés -

A férfiak nagyon vonzónak tartják, ha van mit fogni egy nőn, de korántsem előnyös, ha kilátszik az úszógumi. Nem szabad szűk és kényelmetlen nadrágokat erőltetni, mert az kihangsúlyozza a derékon lévő súlyfelesleget, valamint a nők sem érzik jól magukat viselésük közben.

6. a Tetovált szemöldök

Hosszú ideje divat a tetovált szemöldök, de ennek ellenére el kell ismernünk, hogy az egy vékony vonalban tetovált szemöldök ideje lejárt. Ha mindenképpen ragaszkodni akarunk hozzá, akkor válasszuk a szálazott szemöldök tetoválást, mert az lehet esztétikus és szép, sőt még nem is feltűnő. Ez a fajtája nem vált ki a férfiakból természetellenességet és taszító hatást sem.

7. A túldíszített köröm

A nők gyakran követik el azt a hibát, hogy túlságosan díszes körmöket választanak maguknak. Az érthető, hogy a nők változatos körmöket szeretnének, de ilyenkor hajlamosak túlzásba esni. Ez pedig egyáltalán nem tetszik a férfiaknak, lehangolónak tartják a túl sok virág mintát vagy a rengeteg strasszal díszített körmöket.

8. A bajusz

A férfiak szemében a nők arcán lévő bajusz visszataszító hatást kelthet. Romboló hatással lehet a nőiességre, ugyanis a férfiak finomnak és bársonyosnak szeretik látni a nők bőrét, a bajusz pedig a férfiasságra emlékezteti őket.

9. A lenőtt haj

A lenőtt haj nemcsak, hogy a férfiak számára nem vonzó, de a nők sem szeretik, ha már le van nőve a hajuk. Ez azt sugallhatja, hogy az illető elhanyagolja a külsejét. Kifejezetten csúnya, ha a színek között nagy az eltérés vagy túl sok az ősz hajszál a lenövésben.

10. Buggyos ülepű nadrágok

Ahogy melegszik az idő, úgy kerülnek elő a lenge anyagból készült, buggyos ülepű török nadrágok és a férfiak legnagyobb része abszolút nem érti, hogy miért viselik a nők ezeket a darabokat. Ugyanis ők nagyon szeretik meglesni a nők hátsóját, ez a nadrág pedig ezt egyáltalán nem teszi lehetővé számunkra.

11. Erős vagy elmosódott smink

Az elhanyagoltságnak egyik jele lehet az elmosódott smink. Célszerű a nőknek magukkal vinni egy kis tükröt, hogy ellenőrizhessék, minden rendben van-e. Ugyanakkor az erős smink sem előnyös, mert elfedi a nők természetes szépségét.

12. Túl erős parfüm vagy dezodor

A dezodorok és parfümök illatát és főleg erősségét nehezen tudjuk megítélni. Mivel orrunk könnyen hozzászokik, már nem is vesszük észre, mennyire erős az illatuk. A férfiak ezt taszítónak tartják, mert nem a finom, lágy illatot érzik a nőkön.

13. Kontúrozott száj

A szájkontúr lehet szép és természetesnek ható is, de ehhez az kell, hogy egyrészt pontosan kövesse a női száj vonalát, másrészt pedig hogy az ajkakkal megegyező színű legyen. Ellenkező esetben a túl nagy kontraszt természetellenesnek hat a férfiak számára.

14. Kényelmetlen és hordhatatlan ruhák

A férfiak szeretik a kényelmes ruhákat és nem is értik, hogy a nők miért viselnek olyan ruhadarabokat, amelyekben nem érzik jól magukat. Mivel számukra a kényelem az első, azt gondolják, hogy a nőknek is csak ilyen ruhákat kellene hordaniuk.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!