14 férfi tulajdonság, amiért a nők teljesen megőrülnek.

- Hirdetés -

Minden nőnek saját egyéni véleméye van a tökéletes férfiról. Mindazonáltal a férfiak bizonyos sajátosságai nagyon csábítónak tűnhetnek, és bármelyik nőt meg tudják bolondítani. Megmutatjuk ezen tulajdonságok listáját, amelyek vonzóvá és szexivé teszik a férfiakat a nők szemében. Figyelembe vettük a megjelenés részleteit, amelyek közvetlenül a szem felé irányulnak, és szándékosan félretettükk a személyiségre utaló tulajdonságokat. Egyetértek ezzel a listával?

Vastag szemöldök

Vastag természetes szemöldök (persze, ha tiszták és nem érnek összek az orr felett) még több drámai és kifejező kisugárzást adhat az embernek. Az ilyen szemöldök durva, ám mégis nő vonzó tulajdonsággal bír.

- Hirdetés -

Borosta

A régi kultúra része volt, ha egy férfi fontos esemény előtt borotválkozott. A borotvált arcot a rendezettség és a pontosság jeleként tartják számon. Azonban a mai világban nincsen semmilyen negatív hatása. Sőt sok nő nagyon vonzónak találja.

- Hirdetés -

Telt ajkak

A telt ajak vonzónak tűnik, főleg akkor ha nem beszél butaságot. Normál esetben a tulajdonosa úgy néz ki, mint egy kedves és nyílt szívű ember.

- Hirdetés -

Erőteljes arccsont

Az erőteljes arccsont ragadozó pillantásokal ruházza fel tulajdonosát, különösen, ha hangsúlyos arckifejezése van, és fejét előre biccenti. Ez a nézés azt mondja a nőnek, hogy ez az ember magabiztos és erős.

Kiduzzadó erek

A kemény fizikai munka után láthatóvá válik a kézfejeken és karokon kitüremkedő erek. Ez kapcsolódik az erőhöz és az állóképességhez. A feszített karok sok nő szexinek tart, mert a vénák határozottságot kölcsönöz a férfi testnek.

Őszülő hajszálak

Az ősz haj gyakran meggegyezik a tapasztalattal és a bölcsességgel. A nők ezeket a tulajdonságokat részesítik előnyben, ezért az ilyen típusú férfiak vonzónak és sármosnak tűnnek számukra.

Erőteljes hasizom

Sok nő pontosan ezt a típusú hasat szereti, nem pedig azt amelyik olyan szálkás, ohgy mind a hatkocka látszik. Egy egészséges test azt mutatja, hogy figyelmet fordít magára, amitől így néz ki, dem nem esik át a ló másik oldalára valamint nincsenek egészségtelen szokásai.

Testszőrzet

Vannak, akik azt hiszik, hogy a nők nem szeretik a testszőrrel rendelkező férfiakat. Azonban ezek a sztereotípiák nem igazak. Az a szőrzet, ami a köldökhöz vezet, nagyon sok nőnek csábító tud lenni.

Zavartság

Vannak olyan emberek, akik nem mutatják meg másoknak érzelmeiket, mert nem akar gyengének vagy szentimentálisnak látszani. Mindazonáltal az élénk érzelmek, mint az enyhe zavartság, egyes helyzetekben közelebb hozhatják az embereket egymáshoz. Az első csókot követő vörös arc nem fogja közömbösen érinteni a nőt.

Illat

Az embernek van egy természetes szaga ami vonzza a nőket. Természetesen nem arra a szagot gondolunk, amit egy kemény edzés után lehet érezni, hanem inkább a test természetes illatára gondolunk. Ha két ember kedveli egymás illatát, mindketten erős vonzalmat fognak érezni.

Szemüveg

A férfiak néha zavarja, hogy szemüveget kell viselniük, mert az iskolai sztereotípiák jutnak eszükbe. Mégis, sok lány elismerte, hogy ez a részlet valamilyen vonzerőt ad a tulajdonosnak. Lehet azért, mert sok nő úgy gonolja a szemüveges emberek intelligensek.

Főzési kézségek

Sokan azt gondolják, hogy a főzés nem a férfiak asztala. Ez nem igaz, mert egy férfi, aki a  konyhában tevékenykedik nagyon is csábítónak tűnik. A hab a tortán ha képes egy ízletes ételt készíteni.

Szereti az állatokat

Az  férfi, aki feltétel nélkül tudja szeretni az állatokat rossz ember nem lehet. Ez jól meg tudja mutatni a kedvesség és a gondoskodás képességét.

Mosoly

A férfiak mindig vidámak és jó humorérzékkel rendelkeznek. Az őszinte mosoly és a nevető szemek segítenek egy beszélgetés megindításában, a kínos csend megszüntetésében, és a csábítás erőteljes fegyvereivé válnak. Sok nő teljesen el tud alélni egy ilyen mosolytól.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!