14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.

- Hirdetés -

Egy örök és visszatérő kérdés, hogy vajon léteznek-e szellemek. Valószínűleg erre sosem fogunk tudni biztos választ adni. Az biztos, hogy az emberek mindig is foglalkoztak a szellemvilággal és ez később is így lesz.

Régebben csak legendáknak gondolták őket, ijesztő történetek, népmesék főszereplői voltak. Manapság viszont a modern technológiának köszönhetően, gyakrabban feltűnnek. Többször fényképeznek és videóznak érdekes jelenségeket. Több ezer szellemfotót találhatunk, ha egy kicsit beleássuk magunkat a témába. Az, hogy ezek valóságosak, vagy esetleg a fényképezőgép játéka, azt mi sem tudjuk.

De egy biztos, hátborzongató!

 • 1., Nagypapa szelleme
  Ezt a fényképet 1997-ben készítette Denise Russel. A fotón a nagymamája szerepel, egy boldog pillanatban meg szerette volna örökíteni. Ám mikor később megnézték a képet, látták, hogy a háttérben álló férfi, pont úgy néz ki, mint a nagymama néhai férje, aki 12 évvel azelőtt elhunyt.
straszne duchy na zdjeciach 2 .jpg 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.
 • 2., Egy szellem a lépcsőn
  A fotó 1936. szeptember 19-én készült.
straszne duchy na zdjeciach 1 662x869.jpg 1 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.
 • 3., Lord Combermere szelleme
  Ezt a fotót Sybell Corbet készítette 1891-ben, Angliában. A férfi, aki a széken ül, elvileg Lord Combermere szelleme.
straszne duchy na zdjeciach 3 .jpg 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.
 • 4., Egy lány szelleme
  A fotó egy 1995-ös angliai tűzvész során készült. Ez a lány, egy ház ablakából nézett kifele, ám a tombolt a tűz ebben a házban. Az utca túloldaláról készítette egy helyi fotós.
straszne duchy na zdjeciach 5 .jpg 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.
 • 5., A román papnő
  Régi legendák fűződnek a bákói Hotel Decebal-hoz, miszerint a régi elrejtett kincset egy papnő szelleme védi. A fénykép 2008-ban készült.
5 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.
 • 6., Egy kísérteties kórház
  A Kentucky állambeli Waverly Hills-ben található ez a kórház, ott készült a fotó, amin egy ápolónő szelleme látható, ahogy felakasztotta magát az 502-es szobába. A történet szerint a nő terhes lett az az intézmény tulajától. Tudta, hogy nem fogja feleségül venni és tuberkulózisban szenvedett. Jelenleg úgy tartják, ez az Egyesült Államok leg kísértetiesebb helye.
6 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.
 • 7., A teaház szelleme
  Egy skóciai teaházban készült a fotó 2012-ben. A tulajdonos, Dan Clifford elmondta, hogy ő is és az alkalmazottak is fura dolgokat tapasztaltak az eset előtt.
7 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.

8., Szellem a vasúti átjárónál

 • San Antonio-ban, Texasban készült a fotó. Az 1940-es években történt egy tragikus baleset az átkelőnél és több gyermek is meghalt a helyszínen. Úgy tartják ezek a gyerekek ragadtak ott.
8 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.
 • 9., Egy fiú a farmon
  A fényképet a Tewin Bury Farmon készítette Neil Sandbach tervező. Később a helyszínen dolgozó munkások megerősítették, hogy láttak egy fehér ruhás fiú alakot.
9 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.
 • 10., Fátyolos alak a lépcsőn
  Fr. Ralph Hardy, nyugalmazott pap készítette ezt a híres fotót 1966-ban. Eredetileg csak a gyönyörű lépcsőt és korlátot akarta fotózni.
10 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.
 • 11., Robert A. Ferguson szelleme
  1968. november 16-án készült ez a fotó, Robert A. Ferguson szerepel rajta, miközben beszédet mond. Megjelent mellette egy alak, akit később felismert, szerinte a második világháborúban elhunyt testvére, Walter van mögötte.
11 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.
 • 12., Egy láthatatlan pilóta
  Ms Sayer szerepel ezen az 1987-ben, az Egyesült Királyságban készült képen. Amikor a fényképet készítették, a pilóta nem ült mellette. Így később mikor meglátta, nagyon megrémült, mert biztos volt benne, hogy egyedül volt a kép készítésekor.
12 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.
 • 13., A Fülöp-sziget szelleme
  2000-ben készült ez a rémisztő fotó, Manillában. A lányok egy járókelőt kértek meg, hogy készítsen róluk egy fotót, a telefon kamerájával, ezért ilyen rossz a minősége. Egyértelműen látszik, hogy fogja valaki a lány karját.
13 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.
 • 14., A megölt feleség
  A bolyongó szellem állítólag egy boldogtalan, elkeseredett feleség, akit a kentucky-i Oak Grove-i hídról dobtak bele a vízbe. Ezen a hídon tűnik fel gyakran. 1960-ban végzett vele a katona férje.
14 14 rémísztő fotó, amelyeken szellemeket örökítettek meg. Hátborzongató jelenségekkel találkozhatunk.
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!